[Eski] SynthMaster 2.5 Çıktı, artık global "tanıtım" zamanı!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Re: SynthMaster VSTi/AU Mac OSX 10.5/10.6, Beta tester lazim :)

Bülent, haftaya test edebilirim Logic, Cubase ve Ableton ile. Yeni arayüzler yakışıklı olmuş.

Selcuk_Ergen' Alıntı:
Bülent, haftaya test edebilirim Logic, Cubase ve Ableton ile. Yeni arayüzler yakışıklı olmuş.

Abi saol :)

Evet Jonathan epey is cikardi valla :)

Simdi bir de su online preset browser'i bitirirsem artik sira RTAS'e geliyor :)

Ben de Nuendo ile denerim. Selçuk Cubase'le deneyecekmiş gerçi.

Saolun arkadaşlar. Şu online preset indirme/yükleme özelliği yüzünden 2 haftalık bir gecikme yaşadık, şimdiki hedefim 14 temmuz akşamı artık yeni alphayı Mac + Win için çıkarmak olacak.

bulent_biyikoglu' Alıntı:
Saolun arkadaşlar. Şu online preset indirme/yükleme özelliği yüzünden 2 haftalık bir gecikme yaşadık, şimdiki hedefim 14 temmuz akşamı artık yeni alphayı Mac + Win için çıkarmak olacak.

Haricen bi sunucu mu kuracaksınız abi bunun için? mevcut bir yerimi kullanacaksınız

groverjackson' Alıntı:

Haricen bi sunucu mu kuracaksınız abi bunun için? mevcut bir yerimi kullanacaksınız

Yoo, kendi sunucumuz var zaten www.kv331audio.com sitesi host ettigimiz. ASP.NET web servisleri ile online preset erisimi ozelligi getiriyoruz.

groverjackson' Alıntı:

Yoo, kendi sunucumuz var zaten www.kv331audio.com sitesi host ettigimiz. ASP.NET web servisleri ile online preset erisimi ozelligi getiriyoruz.

Okay abi. Yıllardır hosting network firması işletiyorum. Bir aksilik olursa elimden geleni yapmaya hazırım ;)

Ilk arayuz ortaya cikti:

synthmaster25gui1.png

wala abi böle bi skin üzerine ben gaza gelip yeni bi DAW geliştirmeye başlardım :D

En az 1 tane daha arayüzümüz olacak 2.5 sürümünde.

İşin acı tarafı şu ki bu kadar emek çaba bi halta yaramıyor geri dönüş olarak. Motivasyonu korumaya çalışıyorum gene de. Ümidimiz Mac'cilerde diyoruz gaz olsun diye :lol:

...şimdiki hedefim 14 temmuz akşamı artık yeni alphayı Mac + Win için çıkarmak olacak.
Gömlekleri güzel görünüyor da, yeni alpha'daki gelişme ne durumda? Preset zamazingosu üzerinde çalışıyorsun herhalde?

Abi dün gece dropdown kontrollerinde genel bir problem farkettim, VSTGUI 3.6'ya upgrade etmem yüzünden kaynaklanıyor. Onu da hallettim mi öncelikle VST/VSTi versiyonları Win/Mac'de Alpha9 olarak yayınlayacağım, bu gece olur inşallah.

skinler bana bi an zamanın meşhur media playerı "winamp" ı anımsattı.. hey gidi günler. (we love win98 :D )

Tamamdir gencler, SynthMaster 2.5.0.9 VSTi, Windows ve Mac OSX'de huzurlarinizda:

Windows 32 bit linki:
http://www.kv331audio.com/DownloadFile.aspx?fileID=42

Mac OSX 32 bit (Intel) linki:
http://www.kv331audio.com/DownloadFile.aspx?fileID=43

Bu yeni surumde su degisiklikler var:

1. NEW: The GUI framework is upgraded to VSTGUI 3.6
2: NEW: SynthMaster VSTi is available on both Windows and Mac OSX (10.5 and above) platforms
3: NEW: Added "Online" preset browser so that registered users can upload and share their presets
4: NEW: Users don't have to enter serial numbers anymore when starting SynthMaster, as the serial number key file is placed inside the zip archive when user downloads it.
5: NEW: SynthMaster comes with 3 different skins plus the development skin!

Fakat OSX'de ciddi bir problemle karsilastim. Tabii OSX'e yeni gecen biri olunca yeni yeni ogreniyoruz:

Indirdiginiz zip dosyasinda dizinler var, en tepede Library var. Sistem drive'inizin Library'sine arsivi kopyalamaya kalktiginiz zaman Library/Application Support altindaki alt dizinleri siliyor alet. Bu nasil istir, nasil bir tasarim? :x

groverjackson' Alıntı:
heyecanla seri noları bekliyoruz :D

Tamamdir, gonderdim.

Yukarida yazdigim uyariya aman dikkat! Mac OSX 'de merge yerine replace islemi cok cok sakat :x

Bunun icin bir script mi yazsak Unixciler ne dersiniz? cp komutu isimizi gorur mu?

Geri