[Eski] SynthMaster 2.5 Çıktı, artık global "tanıtım" zamanı!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Re: SynthMaster 2.5 : Geldi gelecek

Havada kaptım vallahi... Çok teşekkür ederim, demo'dan, ağırlıktan, ses kesilmelerinde kurtulduk sonunda :)

İndirdiğim son sürümüne göre çok daha geniş bir kütüphanesi var, arpej'ler gani gani... Her ses, daha gövdeli gibi...

Deneyecez artık, bakalım neler varmış daha...

Tekrar teşekkürler...

Bülent abi tek vst synthim bundan sonra synthmaster. Kafayı yedim resmen! :mrspock:

Benim lisans ulaşmadı yahu :mrgreen: önceden sample gönderdiğim için ulaşan bir tane vardı ama mac te çalışmadığı için hiç kullanmamıştım.

AD' Alıntı:
Benim lisans ulaşmadı yahu :mrgreen: önceden sample gönderdiğim için ulaşan bir tane vardı ama mac te çalışmadığı için hiç kullanmamıştım.

Hocam eposta adresini gonderiver hemen tekrar, arada kaynamalar olabilir :D

Eveeeettt :) Sonunda Ümit'in presetler de geldi, 3 saate kurulumları güncelliyorum :)

Bizden bu kadar gençler, olay başlıyor :)

Yahu dün kurcaladım biraz programı, güzel bir çift sesli Sequencer oluşturdum... İkinci "Layer"in ses seviyesini indirdim biraz, sonra "Bypass" yaptım... Baktım sesler uçtu, kaydetmemiştim de... :shock:

Anlamadım, daha çok uğraşmak gerek...

Sizin hatanız, kaydetmeliydiniz..

KV331Audio Teknik Destek departmanı.

Metin' Alıntı:
Yahu dün kurcaladım biraz programı, güzel bir çift sesli Sequencer oluşturdum... İkinci "Layer"in ses seviyesini indirdim biraz, sonra "Bypass" yaptım... Baktım sesler uçtu, kaydetmemiştim de... :shock:

Anlamadım, daha çok uğraşmak gerek...

Uçtu derken, crash mı oldu?

insigna' Alıntı:
Sizin hatanız, kaydetmeliydiniz..

KV331Audio Teknik Destek departmanı.

Haha :) isimtescil'in yardım departmanından kopya çekilmiş bence ;)

Bülent, abi anlamadım cidden hepsi birbirine girdi...

İlk Layer ile Bass arp ve tiz bir yaylı sesi yakaladım. İkinci Layer ile "trancegate" oluşturmaya çalışken, "saw" olarak ayarladığım sesler "sine" cinsine döndü. Toplamda "pluck" gibi bir ses üretildi. Kan gövdeyi götürdü anlayacağın :)

Ha bir de sesin tesadüfü bulunduğunu söylemeliyim, çok karıştırdım yani, neredeyse tüm efekleri, mod ve parametreleri kurcaladım :)

Gelecek sefere daha düzenli bir çalışma olur, en azından çalışma şeklini anladım, eskisi gibi karmaşık gelmiyor.

Haha :) isimtescil'in yardım departmanından kopya çekilmiş bence ;)

Güzeldi, bravo.. :)

Yaşadığınız sorun aklıma veciz lakin bir o kadar da hüzünlü bir sözü getirdi. 'kolay kazanırsan, kolay kaybedersin'

Nereden geldiği belli olmayan birşeyin nereye gittiği de belli olmuyor haliyle:) Ama artık SM'ın çözüm sürecine girilmiş. Hamlelerinizi bilinçli kurgularsanız sanırım bir hata da söz konusu olmaz pek. En azından biz fazla bir sorun göremedik/yaratamadık son haftalarda.

Sağ olun iyi dilekleriniz için...

Lakin, ben dersimi aldım, bundan sonra yardım istemeye KVR forumunda devam edeceğim :)

(Yanlış anlaşılmasın, geçen Bülent ile konuşmuştuk, orada SM ile ilgili ne kadar konu olursa o kadar iyi)

Geri