[Eski] SynthMaster 2.5 Çıktı, artık global "tanıtım" zamanı!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Bülent Türkiye'de ciddiye alınmak istiyorsan bu software synth olaylarını bırakıp kaliteli bir ocakbaşı açman yeterli. :twisted:

Ya sen ne yapacaksın Türkiye'yi hocam, bırak dünyaya açılıyorsun zaten. Türkiye'de kim software satmış? Zaten parayla verip alacak adamların hepsi burada.

Vedat acı olan şu: Mısır'daki prodüktör $129 verip satın alıyor, bizimkilere bedava versen yüzüne bakmıyorlar, sakatlık burada ona üzülüyorum...

Diğer arkadaşların da dediği gibi ana hedef bence yurtdışı olmalı, Türkiye daha ikincil planda düşünülmeli. Günün birinde hardware bir sinti yaparsam hedef pazarım kesinlikle önce ABD, sonra Avrupa (özellikle İngiltere, Fransa ve Almanya) olur.

Teoman Pasinlioğlu' Alıntı:
Diğer arkadaşların da dediği gibi ana hedef bence yurtdışı olmalı, Türkiye daha ikincil planda düşünülmeli. Günün birinde hardware bir sinti yaparsam hedef pazarım kesinlikle önce ABD, sonra Avrupa (özellikle İngiltere, Fransa ve Almanya) olur.

Öyle abi öncelik sıralaması:

1. ABD
2. İngiltere
3. Almanya
4. Fransa
5. Hollanda
...

diye gidiyor. Sıralamayı rastgele yapmadım, SynthMaster satışlarından biliyorum :wink:

Bülent hocam gönderdin unuttuk sanma, teşekkürler :) Bazan bir isteksizlik geliyor uzaklaşıyorsun, tıkanmış gibi oluyorsun. Bu gün dalayım artık dedim; tabi bizimkisi karınca kararınca bir iş, ama hep destek tam destek :) Mümkün olduğunca Synthmaster'ı kullanacağım bu remikste. Tabi bu çok basit bir deneme, inceliklerini keşfettikçe değişecek

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QHPn1RMt5Yg[/youtube]

Tekrar teşekkürler emekleriniz için.

Geri