Doruk_Somunkiran
Aktif üye
awakeone' Alıntı:Paradigm shift göbek adımız, paradigm' i shift ettirebiliyorsak ne güzel.![]()
Ticari endişen olmadığı sürece öyle tabi :wink:
Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
awakeone' Alıntı:Paradigm shift göbek adımız, paradigm' i shift ettirebiliyorsak ne güzel.![]()
awakeone' Alıntı:Ýlter abi, knoblarýn kullanýmýnda ayný endiþe deneyene kadar bende de vardý. Çok kolay kullanýmlarý, basýlý tutup yukarý çekince mouse' u knob saða dönüyor, aþaðý çekince sola.
ilterocktive' Alıntı:128 step yeter babacigim. Fegat bu 128 step'i mouse ile "manage" edebiliyor muyuz, soru odur?
ilterocktive' Alıntı:Ahaa. Scroll olayi. Bulent, benim tavsiyem scroll olayina girmemen, ya da bunu scroll'a indekslememendir. Scroll'u olmayan fakir insanlar olabilir.
Bir de biliyorum, interface'in uzerindeki rakamsal alanlara cift tiklayip, deger degistirmek guzel olur, ama herhalde isinizi cok zorlastirir.
Benim onerim shift tusu. Nacizane. Cok kullandim, biliyorum.:twisted: 8)
ilterocktive' Alıntı:Bir de sey diycem. Preset budalasi musterisi olabilir bu synth'in, ana pencereye kucuk bir preset penceresi gerekebilir. Planlarinizda yok ise tabii, bunu da bir dusunun. Hangi sayfada olursak olalim, farkli presetlere erisim hoj olurdur.
ilterocktive' Alıntı:VSTi'i aciyorsun abi, preset yukluyorsun (kendi presetin de olabilir), sonra baska bir VSTi aciyorsun, onda da bir preset yuluyorsun... .fxp'lerde su sorun var, preset acmakta son kullandigin folder, meymenetsiz mendeburun hafizasinda kaliyo. Yani her actigin VSTi, kendine has preset folder'ini hatirlasa, ve default olarak o folder'i acsa ne olur? Ha? Sorarim size.
Ama bilmedigim nedenlerden oturu mumkun olmayabilir. Sadece burda omzunuza aglamak istedim...
bulent biyikoglu' Alıntı:Abi bizim arayuzde rakam yazmiyor. Kontrolun uzerine gidince tooltip yaziyor![]()
awakeone' Alıntı:menünün altındaki mavi topa basınca easy page açılacak
Doruk Somunkiran' Alıntı:Ama o tooltip'te sözkonusu parametrenin o anki değeri görünüyor değil mi? Tweakhead sound designer tayfası için bu değerler önemlidir, öyle göz kararı iş yapmaz onlar.
ilterocktive' Alıntı:Bi de benim bi hayalim var, ama saniyorum bu Windows ya da hostlar yuzunden pek mumkun degil...
VSTi'i aciyorsun abi, preset yukluyorsun (kendi presetin de olabilir), sonra baska bir VSTi aciyorsun, onda da bir preset yuluyorsun... .fxp'lerde su sorun var, preset acmakta son kullandigin folder, meymenetsiz mendeburun hafizasinda kaliyo. Yani her actigin VSTi, kendine has preset folder'ini hatirlasa, ve default olarak o folder'i acsa ne olur? Ha? Sorarim size.