[Eski] SynthMaster huzurlarinizda, tum MuzikTek uyelerine ucretsiz

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Vay be hızlı oldu bu. :) Bülent abi şu knobların altındaki mavi üzerine siyah yazıları da arka fondaki mavi üzerine beyaz şeklinde değiştirmemiz için renk kodu mu göndermeliyim? Bir de öyle emboss' lu olmayabilir değil mi düğmelerin altındaki yazı alanı?

Bir de abi, easy config' deki tablo görsel olarak easy page' deki düğmelerle uyumlu olsun. Şöyle ki,

Tablo şöyle:
Kod:
1 freq                  5 ........
2 resonance          6 ........ 
3 filter e. amp       7 ........
4 .......               8  ........

Ama easy page' dakine göre sıralarsak şöyle olmalı:

Kod:
1 freq             2 resonance
3 filt. e.amp.     4 .......
5 ........         6 .......
7 ........          8 .......

Kullanıcının kafasının karışmaması için düzeltelim onu, unutmayayım diye yazıyorum şimdi buraya.

(tabloyu bir düzgün çizemedim, editten edite koştum ha)

Bu arada şunlardan hangisi daha güzel sizce?

easy1.jpg

easy2.jpg

esasında ikisini de kullansak fena olmazdı bence, easy config.' e basınca logo yanabilirdi mesela.

Uzunca bir aradan sonra herkese tekrar selamlar. Az once SynthMaster'in artik harbi beta versiyonunu yukledim server'a. Epey bir yeni ozellik + hata duzeltme ile dolu (ReleaseNotes.pdf dosyasindan gorebilirsiniz nelerin eklendigini/degistigini). Detaylari sabah yazacagim, simdi sadece yeni install linkini verip uykuya daliyorum :)

http://www.kv331audio.com/synthmaster/b ... 0_1_40.exe

(eger daha once SynthMaster install ettiyseniz onlari uninstale edip bu setup'i calistirin.)

Bülent daha önceki hardware key geçerli mi?

Bu aralar bir görüntüye müzik işi var 3-4 dakikalık, onda bir deneyeyim. Kim bilir belki preset de çıkar sana :)

M.

Ben indirdim ve kurdum. Digital ID'yi de özel mesajla gönderiyorum şu an. Şimdiden teşekkür ederim. Denemeyi sabırsızlıkla beliyorum.

Saygı, sevgi.

Onur

Sagol hocam, hemen cevap yazdim :) Dun aksam Teoman hocam sagolsun cok guzel presetler gonderdi, hepsi super sesler. Ayrica Aykut da FM agirlikli presetleri yazmaya basladi. Bakalim dogru yoldayiz insallah.

Ben son bir iki gundur SynthMaster'daki filtrelerin kalite kontrolunu yapiyordum, o yuzden projede bir haftalik bir gecikme daha olacak gibi.

Pardon kacmam lazim oglan birseyleri kirdi, eyvah :lol: (Iste bu yuzden SynthMaster henuz bitemiyor :lol: )

Ellerinize sağlık, ilk zamanlardaki arayüzle karşılaştırıyorumda, dehşet verici şekilde gelişmiş güzelleşmiş tabiri yerindeyse serpilmiş=))

Kolay gelsin çalışmalarınızda.

Bülent abi öncelikle ellerine sağlık diyorum.. teşekkür ederiz ..

Ben linkten aldıgım .exe dosyasını pc'me kurdum fakat küçük olduguna inandığım hatalar verdi bunuda screen shot yapıp umuta msn yoluyla ilettim :)

Saygılarımla
Cem tuncer

Digidesign'ın aylık haber bülteninde bu ay Synthmaster'a yer vermişler, ben de gurur duydum, başarılarınızın devamını diliyorum. Yazıda yalnızca PC versiyonu olarak piyasaya sürülen ürünün 99$ dan satışa sunulacağı, 200 preseti olduğu ve Synthesizer'ın teknik özelliklerine yer verilmiş, bence gayet başarılı ve iyi bir fiyat.

Tekrar tebrikler...

http://www.digidesign.com/index.cfm?lan ... f=DN207-US

bravo

tebrikler tebrikler tebrikler
mac versiyonuna baktim ama bulamadim.Eger bu konuda link varsa gercekten merak ediyorum.
tesekkurler

Re: bravo

detone' Alıntı:
tebrikler tebrikler tebrikler
mac versiyonuna baktim ama bulamadim.Eger bu konuda link varsa gercekten merak ediyorum.
tesekkurler

Mac versiyonu uzerinde halen calismaktayim. Once RTASi cikaracagim (Mart sonu insallah). Beta testinde yardimci olursaniz cok sevinirim :)

RTAS'inizi gorup MAS ve AU'yla arttiriyorum. (Tabi yine denk gelmeyiz biz Synth Master'la, bu sefer de askere gidicem, ben donene kadar Synth Master 3 cikar, ben Bulent'in sirkete muhasebeci olarak girip paralari saymasina yardimci olurum ancak)

Geri