[Eski] System overload. The audio engine was not able to process al

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buzlukomposto

Yeni üye
apple kismindaki postumdan alintidir. buradan daha genis bir kitleye ulasacagina inaniyorum

Merhabalar,

Öncelikle bir süredir takip ettiğim bu yararlı forumda ilk basligimla beraber merhaba demek isterim herkese.
Macbook kullanıcısıyım. 2ghz - 2gb rm. fazla teknik ozellik vermeye gerek duymuyorum oyleki uluslararasi bu sorunda makinenin ozellikleri bir oncelik teskil etmiyor.

Logic Studio programında calisirken 8-9 trackle calismaya basladigimda

'Logic Pro: System overload. The audio engine was not able to process all required data in time (-10011) '

hatasıyla karsilasiyorum. hem ses hem program duruyor.
bu halde calismamin mumkunati yok. anladigim kadariyla kullandigim vstilerle baglantiliç ancak bu vstleri kullanmaktan vazgecmeye pek niyetimde yok.

sorun apple in official sitesindede tartisilmis ve sponuc bulunamamis gozukuyor.
http://discussions.apple.com/thread.jsp ... &tstart=60
bu konu hakkında fikri olanlardan yardimlarini bekliyorum

sevgi ve saygılarıml

Gönülden desteklediğini düşünebiliriz ama kullanamaz :p Logic vst olan plug-in lerin AU formatında olanları ile çalışabilir :)

buzlukomposto, nasıl oluyor da Logic'te VSTi kullanabiliyorsun?

VST-wrapper falan mı kullandın?
Hangi VSTi'lar bunlar?

Tamamen ağız alışkanlığı :) VST-wrapper kullanmak istediğimiz zaman da mutlaka Logic için söz konusu plug-in 'AU versiyonu olmalı...

Mesela ben de bile Logic için kullandığım plug-in lerin dataları ayrı bir disk te ve folder name ''VST Library'' hehehehe... alışmışız bir kere :p

O başlığın başlarında bir yerde birkaç tavsiye verilmiş. Onları denediniz mi? (Başlık kopmuş, gitmiş... çok uzun)
Bir tanesi, Logic'e sistem işlemleri arasında öncelik vermekle ilgili.

Step 1. run LP8
Step 2. run Activity Monitor and look for the PID (process ID - işlem kimliği) for Logic 8 eg. 15655
Step 3. run terminal
Step 4. enter : sudo renice -20 xxxx
where xxxx is the PID of Logic ie 15655

Logic kullanıcısı değilim, sorunu yaşamadım, ama yapılabilecek standart şeyleri yapardım öncelikle. Son sürüm güncellemeleri kurmadıysam onları kurmak, buffer ayarlarını gevşetmek gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri