[Eski] Tambourine VSTi

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

denizasiri' Alıntı:
al bi tane çal yahu, çok daha ucuza/kolaya gelir, daha doğal duyulur :) 10 lira bi tef
Aynen. Üstelik öylesi daha keyifli.

"Def", bir tarafı deriyle kaplı olanına denir, ve genelde çapı daha büyüktür. Tambourine = Tef.

Teşekkürler beyler, abiler.

ilterocktive' Alıntı:
denizasiri' Alıntı:
al bi tane çal yahu, çok daha ucuza/kolaya gelir, daha doğal duyulur :) 10 lira bi tef
Aynen. Üstelik öylesi daha keyifli.

"Def", bir tarafı deriyle kaplı olanına denir, ve genelde çapı daha büyüktür. Tambourine = Tef.

Al bir tane değil, zaten var tefim. Def değil. Açıklama için teşekkürler. Şu an ne düzgün bir mikrofonum ne de kayıt odam var. Kötü bir plugin bile işime yarar yani.

müdür sende Cubase yok muydu? çal 2 mezur, quantize et, sonra da loop, mis gibi :) 10 dakkanı almaz. Musical mode'a al tempoyu takip etsin, ben daha geçen gün yaptım gayet süper oldu kerata :) Hem de dandik SX marka tefle.

Gerçektende al bir tef çal.
Bu gün nashville de stüdyo kaydının detaylarını veren bir video seyrediyordum
adam parçada tefi gerekli yerlerde baştan sona çalıyor kopyalama falanda yok .
en az 10 dk bu tef le ilgili bölümü koymuşlar davul ve gitar partisyonuna nasıl bir groove katıyor,
snare i nasıl belirgin kılıyor süper .
vst falan yok :))))))))))))))) çal gitsin

Hakan'cigim Yigit'in adina yazmis gibi oluyorum kusura bakma.
Cünkü Yigit bir mesaj yukarda mikrofonum yok diyor.En iyisi birisi Yigit'e ödünc mikrofon versin,sorun cözülecek:)

Hepinize teşekkürler. Etnik enstrumanlar da süpermiş, ayrıca teşekkür ederim.

Mikrofonu aldıktan sonra söz çalacağım, üstüme gelmeyin yahu! :D

Zaten sahnede alışığım çalmaya, tefim de var. Sorun yok. :)

Abartma firestorm. O kadar da komik değildi. :)
Hakan okusun asıl o son mesajımı. Bir de bu sefer, önceki sayfayı görmeyip bana katılırsa asıl o zaman komik olur. ahah

ilterocktive' Alıntı:
Bence sen sanal enstrüman arayacağına, daya mikrofonu çal gitsin yav...

hehah

Şu sondaki -yav- vurgusu sanırım sinirlerimi gevşetti. :D

Birileri yaylılar, pianolar, davullar için vsti sorarsa "al bir tane çal yahu" diyeceğim bundan böyle gıcıklığına! 8)

Geri