[Eski] Tavsiye edebileceğiniz yaylı vst

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Myris

Yeni üye
Uzun zamandır Edirol kullanıyorumda, sanki böyle nasıl desem istediğim dolgun tonu yakalayamadı.

Sizin kullandığınız yaylılardan önerebileceğiniz neler vardır acaba ?

Konuyu nereye açacağımıda pek bilemedim.

Hangi amaçla kullanıcaksın ?

Cello , double bass , viole vs ?
Hangisi piyasada bununla ilgili birçok vsti var ...

Cakewalk studioinstrument . Fiyatıda uygun .
İş görür . Mixlede kendine özgü farklı bir ton yakalayabilirsin aklında bulunsun .

Eren Yerlikaya' Alıntı:
Hangi amaçla kullanıcaksın ?

Cello , double bass , viole vs ?
Hangisi piyasada bununla ilgili birçok vsti var ...

Cakewalk studioinstrument . Fiyatıda uygun .
İş görür . Mixlede kendine özgü farklı bir ton yakalayabilirsin aklında bulunsun .

Cevap için teşekkürler. Netten bir iki videosunu izledim şimdi gayet kullanışlı gözüküyor.
İstediğim tonda sesleri duydum. Yalnız demo'su falan olsaymış daha iyi olurmuş.

Biraz daha araştırmadan sonra yarın almayı düşünelim. :)

stable24' Alıntı:
east west semphony hatta east westin bütün serilerini bir araştır istersen.

http://www.eastwestsamples.com/details. ... index=1030

east west muhteşemdir abi ...
Şimdi içime kaynar sular döktün ...
Bir iki vsti sini alıcaktım ... Geçen ay son anda biriktirdim paranın yarısı acil olarak başka bir yere gitti .
Kafayı yiyordum az kalsın . :D :D
East west setimi tamamlamak en büyük hedeflerimden biri adamlar yapıyor işini sıkı sıkı .
:D

Myris' Alıntı:
I ıh, pek sevmedim. Kullanışlı ama çok basit :(

Basitten ziyade ufak desek yeridir .
Daha büyük programlar var ama aynı tonlamalarda onda mevcut değil ...
O vakit sana Spectrasonics , vir 2 , east west bu markaların ürünlerini vede emsali kılasmandaki vsti leri öneririm .
Gayette başarılar ... (= Kolay gelsin .

Symhobia çok hoşuma gidiyor, bir çok kez dinledim ama gerçekten yakıyor fiyatları. 2000 Tl az bir miktar değil. 2-3 kişi birleşip alabiliriz sanırım onu. :)

3 Silahşörler ;

Vienna, Miroslav ve East West bu yaylı sample kütüphanesi işinde..

Tabi Miroslav bunların en eskisi, zamanında bilgisayarda vst diye bişey yokken Akai formatı için oluşturulmuş, o kadar eski yani, ama hala süperdir... Fiyatı da makul... :D

Orkestra düzenlemeleri için Vienna daha çok kullanılıyor diye aklımda kalmış. Film müziğinde ise besteciler seçenekleri geniş tutuyor diye biliyorum.

Minocan' Alıntı:
Orkestra düzenlemeleri için Vienna daha çok kullanılıyor diye aklımda kalmış. Film müziğinde ise besteciler seçenekleri geniş tutuyor diye biliyorum.

Film müziklerinde, büyük çoğunlukla senfoni ve filarmoni orkestrası kayıtları canlı yapılıyor.

Miroslav ve Vienna ikisi de çok iyidir.

Hans Zimmer'ın canlı kayıtlar dışında kendi oluşturduğu sample'lar var, duyduğum kadarıyla roland s 760'tan geçiriyormuş.

Daha dolgun ton için, katmanlayıp 2 3 cent sağa sola kaydırabilirsiniz (synthesizer mantığı)

Geri