[Eski] TC ELECTRONIC KONNEKT 6 - rate lock

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

rissecash

Yeni üye
s.a arkadaslar

Yeni aldıgım ses kartında 192 sample ye gecıs yapamıyorum panelde INTERNAL LOCK Yazıor Ses kartımın markası TC ELECTRONIC 6 192 sampleye gecıs yapmam ıcın galıba panelden locku kapamam lazım ama panelde kapa felan hıcbırsey yo 2gundur ugrasıorum bılenler yazsın lutfen :s

ornek : 192 sample yapınca Herhangıbır mp3 veya cubase acınca direk 44 sample ye gecıs yapıyor..

tcelectronickonnekt603_l.jpg

Forum kurallarını bir oku lütfen:
http://www.muziktek.net/forum/viewtopic.php?f=21&t=96

Orada lock mock yazar ama, senin o "ASIO Buffer Size" ayarını sorun çıkmadan değiştirebiliyor olman gerek.

Yalnız o değişikliği, ses arabirimini kullanan bir program açık değilken yapman gerekebilir.
WinAmp minAmp açıkken o ayarı değiştirme yani. Kapat programları, öyle dene.

Türkçe'ye dikkat. MSN'de de değiliz. Harfleri doğru dürüst yazarsan yazdıkların daha bir ciddiye alınır.
Bir de kuralların tümünü dikkatlice okuduğundan emin ol.

Ses Kartının Asio olayı Var Yanlız normal Asio Deil Yani Tam olarak Ne Yapıcağımı Anlamadım Programdan Sampleyi Artdırmam Lazım Yardım Lütfen..

"Ne Yapıcağımı Anlamadım Programdan"?

Kendin resim asmışsın, oradan anlatıyorum. Ben kendi kafamdan icat etmedim o programı.

Cubase'i kapat, önce astığın görüntünün üzerinde uğraşalım.
("TC Near" sürücüsünün yazılım arayüzü o yani)

O astığın ekran görüntüsünde

ASIO BUFFER SIZE

yazan yeri görüyor musun?
ASIO "buffer" ayarı oradan yapılır.
Onu 256'ya getir.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

192 kHz'e mi ulaşmaya çalışıyorsun, yoksa 192 samples/buffer'dan mı bahsediyorsun?

Ne dediğin anlaşılmıyor.
Bir yerlere bakıyorsun ama, buraya yazdığın şey alâkasız.

Ama yine de:
Ayarları 192 kHz'e getirmeye uğraşma.
ASIO'da da 192 sample/buffer ayarını kullanma.

ASIO BUFFER SIZE: 256
SAMPLE RATE: 44.1 kHz
yeterli olur.

Cubase'i açınca da, yeni projeyi 24-bit / 44.1 kHz (44100 Hz)'e ayarla.
Cubase gerisine karışmasın.

............
Not. Büyük harfler sadece cümle başlangıcında ve "Ahmet, Mehmet" gibi özel isimlerde kullanılır. Bu iki koşul dışında büyük harf kullanma şimdilik.

Geri