[Eski] Trilian Total Bass Module VST

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

aristo

Yeni üye
Spectrasonics'in sitesinde gezinti yaparken yeni farkettim, Trilian adında bir Bass VST çıkmış.

Bu plug-ini deneyen oldu mu?

Hatırlatma: Akalın Müzik'in web sitesinde henüz ürünle ilgili bir bilgi yok. Sanıyorum bir süre sonra satışa çıkacaktır.

Pek bir fikri yok galiba insanların :roll:

Ama kendi düşüncem; Spectrasonics'in ürünlerini beğenirim kalitelidir. Trilogy gayet iyi idi; bu VST de muhtemelen çok iyidir. Trilogy'yi 3 ile çarptım beklenti için :)

Ben kullandım açıkçası demo versiyonunu :D Arkadaşlar iyi bir klavye tuşeniz varsa bass olayı kapanmıştır :)

Uzuncana bir videosu vardı sanırım Spectrasonics'in sitesinde. Trilogy'den sonra çok daha detaylı ve geniş seçenekler sunuyor.

Aslında Spectrasonics'in tüm ürünleri, fiyat etiketlerindeki miktarı hak ediyor fakat yine de bunu pahalı buldum. Hiç kullanmayacağım akustik ve elektrik bas sesleri için para vermek istemem.

Keşke Trillian'ı üçe bölselerdi akustik, elektrik ve synth bas olmak üzere. Ayrı satılsalardı. Kafam bir trilyan olurdu o zaman. (saygılar Yiğit:))

Arkadaşlar ,

Hep söylüyorum Trillian vs para harcayacağınıza Bas Gitarist arkadaş edinin tost,çay ,bira ısmarlayın...

En güzel bas gitar, canlı bas gitardır... :D :D

Bu arkadaşların armonileri de genelde kuvvetlidir, sizin klavyede aklınıza gelmeyen olayları yaparlar... Zira bütün gün o yürüyüşleri düşünmektedirler, bizim gibi bas gitar çalınması gerektiği zaman değil. Groove'u anlatın, şifreleri verin.. Rec'e basın, yürüsünler... İnsanı ciddi şaşırtabilirler... :D :D :D

Trilogy'den Trilian'a uygun bir fiyata upgrade şansım var, ama hiç niyetim yok.

SelcukCan'ın da belirttiği gibi, benim de kullanmayacağım ses/enstrüman çok. Çok yer kaplamasının dışında, 4 çekirdekli bir işlemciyi bile gereğinden çok yorduğunu duyuyorum herkesten. Bug mıdır, yoksa böyle mi olacaktır bilemiyorum ama, benim için şu anda çok gereksiz bir yazılım. 2 seneden önce de fikrimi değiştireceğimi sanmam.

30 gb zannedersem kullanan arkadaşlarımın idda ile çok iyi bass seslerinin bulunduğunu
idda ettikleri vsti... kılavyecilere bende öneririm bi kaç demosunu duymuştum...
öneririm :D şiddet ile

Geri