[Eski] ups sorunu..

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

firestorm

Yeni üye
slm..5-6 ay kadar önce bir pc aldım..gerekli oldugunu düsündügüm için
bir tane powercom marka 1000lik (öyle deniyo,pek bilgim yok) güc kaynagı aldım..gecen gün elektrikler kayıt esnasında kesilinceye kadar hic bir sorunum yoktu.test etmemistim daha önce..pc kapandı ve yeniden acıldı..simdi bildigim kadarıyla pc nin hic kapanmaması gerekiyordu..acaba hem monitör,hem pc kaldırmadımı diye düsünüp sadece pcyi bagladım fakat aynı sey oldu.ben simdi bu aleti kullanmayı bilmiyor olabilirim..cünkü üstünde stand by,charge mode,load falan tarzı birtakım calısma modları var..tek bir buttonla uzun yada kısa basarak degistiriliyo bu modlar.acaba ups arızalı mı,yoksa benim cehaletim yine
beni sıkıntıya mı sokuyo?:)

1000Watt lık bir cihaz 3 monitor 1 kasa ve hoparlorleri uzun süre kaldırır. Bu aletin driverını kurduysan ve (genelde olur) com portuna bağlantısını yaptıysan (PC ile UPS arası bilgi alışverişi sağlar) ve şarj doluysa ve halen çalışmıyorsa alette bir hata vardır muhakkak.

Powersonic 1000 VA UPS aldım. Bilgisayar kasasını bağladım da diğer cihazları (dinleme monitörleri, görüntü monitörü, harici ses ünitesi, Roland VA-7 vb. gibi elektriğe PC'den bağımsız bağlanan üniteleri bu cihazdan nasıl yararlandırabilirim? Çünkü UPS'in arkasında 4 adet boş yuva var, ama saydığım cihazlardan çıkışlar direkt olarak prize girecek şeyler. Nasıl bağlantı kurabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri