[Eski] usb mouse

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fishbone

Yeni üye
behringer mixere adamlar on/off switch koymamışlar bi zahmet eğilip fişet takıp çıkarıyorum çalıştırmak için.Ama fişten çekince neden usb mouse birden takılıyor çıkarıp takıyorumn ve tekrar dingdong (windeows yeni cihaz bulundu alarmı) sesi çıkıyo ve kullanmaya başlıyorum.yani ne alakası var bunların anlamıyorum.Bu bilgisayarlar bazen tamamen beyinsiz bir varlık oluveriyorlar yahu :?

Eh PCler genellikle öyledirler. Pek muhabete girmezler. BIOSdan USB konularını inceleyip açık olup olmadığına ve sorun olup olmadığına bakmak lazım. Ayrıca, en son sürüm driverları (mouse için) ve XP için yüklemeyi dene.

Fishbone, asıl sorgulanması gereken Behringer'in miksere neden altı üstü bir on-off switch koymaması .Bu da en az mouse olayı kadar ilginç bence.Aynı şekilde bende fiş takıp çıkartmak ile uğraşıyorum.

:shock: allah allah hangi modeli bu ya :?
Eurorack ve eurodesk'lerin hepsinde var siz hangi modelini kullanıyorsunuz.
Merak ettim şimdi..

Fishbone' Alıntı:
behringer mixere adamlar on/off switch koymamışlar bi zahmet eğilip fişet takıp çıkarıyorum çalıştırmak için...

Araya şundan tak tam Türk işi olsun : :lol:
76702.jpg

Şaka bir yana bu iş için düğmeli prizler işinize yarayabilir. Fiş takıp çıkartmaktan iyidir.

PrOnToBaSSo' Alıntı:
:shock: allah allah hangi modeli bu ya :?
Eurorack ve eurodesk'lerin hepsinde var siz hangi modelini kullanıyorsunuz.
Merak ettim şimdi..
Fishbone'un Behringer'i aslinda mutfak mikseri. iye iye.
Cok ufak modelleridir herhalde. Benim Behringer'in power supply'i ayri, ve ustunde de guc dugmesi var zaten.

Fakat ilginc olan sey, USB mouse'un cakilmasi.
Ben de de USB mouse var, ama elektrik hatlarindan etkilenmesi diye birsey soz konusu degil.

hah ilter işte bende onu diyordum ; yahu ne alakası var elektrik ve mouse . abi model 1202 eurorock ev mikseri gibi bişey :) ama evet adam bir switch koyamamış cihaza eğil tak eğil çıkart.... araya hakketen bi turkish buton yapacamda bu seferde garanti bozulur :lol: neyse ama hala aynı abi fişi çekiyorum mouse kablosu çekilmiş gibi mouse iptal oluyor sonra mouse u başka bir usb portuna takıyorum ve mouse bulundu diyor çalışıyor :) neyse arayabir konnektör alıp mouse u kendi yerine takayım . yahu bu ubs mouselar çin malı galiba

ilterocktive' Alıntı:
Fishbone'un Behringer'i aslinda mutfak mikseri
:lol: :lol:

abi mouse olayı ilginç tabi
benim bi olayım var daha ilginç:
odamdaki televizyonun anten (kablolu TV) jackını televizyona bağladığım anda bütün sistemden akıllara zarar bi ses ve uğuldama geliyor, sanki sistem biyerden şase alır gibi, kabloyu çekince ses kesiliyor,
Anlayamadım gitti ve işin ilginci bu olay TV fişe takılı olmasa dahi gerçekleşiyor,
Neden olur bi fikri olan varmı..

Sisteme "kırmızı hap - mavi hap" secenegini sunman lazim ilk once.
Giris/cikis tasiyici sinyalini bozacaksin ki, yerini tam olarak belirleyebil...
Bu is, tarama programinin bir parcasi...

Yoksa her kabloyu tak-cikar, olmaz oyle... Ilk once tanitman lazim... Uyum olsun.. lazim... Karnim ac...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri