Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
ac2ronay' Alıntı:dün xf6 ma kavuştum...![]()
cevit' Alıntı:ac2ronay' Alıntı:dün xf6 ma kavuştum...![]()
Hayırlı olsun...
Eklentilerini de aldınız mı? Aldıysanız toplamda ne kadar fark etti?
diyebileceğim tek şey :
tuşesi ve sesler mükemmel...
yakında youtube dan ilk demomu paylaşırım.... :wink:
diyebileceğim tek şey :
tuşesi ve sesler mükemmel...
yakında youtube dan ilk demomu paylaşırım.... :wink:
Archimed' Alıntı:Doktorum tebrikler, iyi günlerde kullanmanı dilerim.
Dream_Gypsy' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun, yorumlarını detaylı incelemeni bekliyoruz![]()
ac2ronay' Alıntı:((archimed,, özellikle MO6 dan ve pa800'den sonra epey bir seviye yükseltiyor bu cihaz,, sanada yakışır kardeşim, umarım tez zamanda bi tanede sen alırsın))
kaanengin' Alıntı:ac2ronay' Alıntı:((archimed,, özellikle MO6 dan ve pa800'den sonra epey bir seviye yükseltiyor bu cihaz,, sanada yakışır kardeşim, umarım tez zamanda bi tanede sen alırsın))
Başka bir başlık altında görmüştüm klavye arıyorum diye yazmışsın, şimdi de bunu okudum.
Nerede videolar biz de görelim![]()
ac2ronay' Alıntı:kaanengin' Alıntı:ac2ronay' Alıntı:((archimed,, özellikle MO6 dan ve pa800'den sonra epey bir seviye yükseltiyor bu cihaz,, sanada yakışır kardeşim, umarım tez zamanda bi tanede sen alırsın))
Başka bir başlık altında görmüştüm klavye arıyorum diye yazmışsın, şimdi de bunu okudum.
Nerede videolar biz de görelim![]()
kaancım güzel bir cameramız yok ki...(sonyhandycam ım vardı bozuldu :cry: )
yoksa hemen youtube aleminde yerli CORDIN RUDES'i(yani ben oluyorum) tüm dünyaya göstereceğim.. :mrgreen:
ac2ronay' Alıntı:ac2ronay' Alıntı:kaancım güzel bir cameramız yok ki...(sonyhandycam ım vardı bozuldu :cry: )
yoksa hemen youtube aleminde yerli CORDIN RUDES'i(yani ben oluyorum) tüm dünyaya göstereceğim.. :mrgreen:
Archimed' Alıntı:Abi alakasız olacak, ama senin TUS stajın ne durumda? Bitti mi?
atilla999' Alıntı:Abi millet webcam' le çekiyor. O kadar çekingen olma. :mrgreen:
Merakla bekliyorum yerli cordın video' sunu. :wink:
kaanengin' Alıntı:Kameran yoksa 1.3 megapikselli telefonun da mı yok :mrgreen:
Şaka bir yana, bazıları video kaydı yaparken sesi ayrı bir dijital kaynağa kaydedip karıştırıyorlar albüm kalitesinde video oluyor..
Ama sen çek gönder birşeyler, video olmasın ses kaydına da razıyız 8)
ac2ronay' Alıntı:Archimed' Alıntı:Abi alakasız olacak, ama senin TUS stajın ne durumda? Bitti mi?
arcimed bu aralar epey bi boğuşuyorum,, geçen yaz ayağı kırınca olaydan kopmuştuk..
şimdi istafa etmiş sadece ders açlışıp tusa hazırlanan birisiyim.
bu yaşta dersaneye giden liseli ergenlere döndük :mrgreen:
klavye bile çalımıyorum resmen...