[Eski] Video'dan belirli bir süreyi kesip almak.

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

aristo

Yeni üye
Elimde 1:15 saatlik bir video var. Ben bu videodan 52:00-55:00 dakikalık kısmı kesip, ayrı bir video olarak kaydetmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Cubase'in video için çeşitli kullanım alanları var diye biliyorum bu işi orada halledebilirmiyim?

Teşekkürler.

Ulead video studyo isminde bir program var işine yarayabilir. Video kesme,efekt ekleme,sesleri düzenleme(2.1,5.1 gibi) formatları değiştirmek yada fotoğraflarla slide yapmak için birebir

sadece kesip almaksa niyetiniz birşeye ihtiyacınız yok, windows movie maker ile yapabilirsiniz basitçe...Ancak daha komplike şeyleri de merak ediyorum diyorsanız...Ulead iyidir. Ben 5-6 ayrı program kullandım bu konuda en son kararımı sony vegas da kıldım...iyidir, hoştur...

Bu gibi sorularda sisteminizi de belirtirseniz iyi olur.

Mac OS'lar Imovie ile geliyor ve bütün kes yapıştır, efekt, vs yapmak mümkün.

En temizi adobe premier kullanmak olabilir. Ancak elinizdeki video'nun hangi formatta olduğu da önemli keza dvd formatındaki bir videoyu herhangi bir programa import edemiyorsunuz diye biliyorum. Ancak mpeg ya da avi formatları kolayca import edilir. Hatta vcd formatı olan *.dat uzantılı videoları uzantısını değiştirmek sureti ile premier'e import etmişliğimiz vardı eskiden (uzun zamandır video editing yapmadığımı fark ettim birden). Tabi elinizde bu tip programlar yok ise Windows Movie Maker da iş görebilitesi vasatın üstünde olan bir kesme biçme aracı olarak kabul edilebilir. :) Eğer elinde Adobe Premier'in herhangi bir versiyonu var ise ayrıntılı olarak yapmak gereken işlemleri sıralayabilirim.

Geri