[Eski] virus ti sorunu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

diminoendo

Yeni üye
virus ti arkadaşlar aletin kendi kendine tune u kaydı alet transposede gibi ama transpose sıfırda ve düzelmiyo yardımcı olabilirmisiniz

aynı derde sahibim,aletin aybaşı gibi bir sorunu var,sahne seçiyor resmen,sorun düzeldi sanıyorum sound checkden sonra geliyorum davulcu sayıcak,kaynar su soundları,daha da sahneye çıkartmam,yaşasın nord wawe.

en son update,hadi onu hallettik,a mekanda çalışan pıtch bend b mekanda nie çalışmaz,hadi onuda geçtim,aletden ses çıkması için neden 2kez açıp kapamak gerekir,dünya saçmalıklar,

İstanbul' da iseniz Compel' de Ufuk Bey'e bir birakin aleti. En güzel çözümü onlar söyler.

2.07' yi ben de uzun süre kullandım problemsiz, stabil gerçekten.

Saygılar,

N.

Re:

karaduman' Alıntı:
aynı derde sahibim,aletin aybaşı gibi bir sorunu var,sahne seçiyor resmen,sorun düzeldi sanıyorum sound checkden sonra geliyorum davulcu sayıcak,kaynar su soundları,daha da sahneye çıkartmam,yaşasın nord wawe.

herkese selamalar .. bende nord wawe almayı düsünüyorum hatta bitti gibi sadece 2 gün bekleyecegim... sizde memnunsunuz anlasılan .. benim ilk analog tecrübem olacak insallah... nasıl bir alettir bu wawe biraz bana sevdirirmisiniz ?

Geri