[Eski] Waldorf Blofeld

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

prophet_08

Yeni üye
Efsanevi Alman synthesizer üreticisi Waldorf, Blofeld modeli ile sektöre yeniden dönüş yaptı. :lol: Cihazı henüz almadığımdan detaylı izlenimlerimi bilahare belirtmiş olurum.. Fakat;

- Ses başına 3 adet osilatörü,
- Q modeline ait tüm osilatör modelleri,
- Her bir osilatöre ayrı ayrı atanabilen Microwave, XT, XTk modellerinde bulunan tüm wavetable'lar,
- Aralarında PPG LowPass filtrenin de bulunduğu çok modlu 2 bağımsız filtre,
- Derinlemesine modulasyon özellikleri,
- Arpej üreticisi,
- Birçok efekt vs. vs..

ilk bakışta dikkat çeken özelliklerden.. Demolarını Waldorf websitesinden dinlemek mümkün.

Waldorf meraklılarına, potansiyel temsilci firmalara, yeni bir synth almayı düşünenlere, ya da ihtiyacı olmasa da masaüstünde halen biraz yeri kalmış olanlara duyurulur.. :wink:

prophet_08' Alıntı:
optic' Alıntı:
Başka bir başlıktada yazmıştım,Peki ya waldorf u nasıl ve nerden alabiliriz :)

Waldorf'un temsilci firma listesinde http://www.waldorfmusic.de/en/distributors henüz Türkiye'den bir firma görünmüyor malesef.. :(

Evet maalesef öyle,baktımda biraz Yunanistan ve Bulgaristanda varmış bayilikleri belki gidebilirim hem daha hesaplıda olabilir buraya getirtmekten.Eğerki gidersem söz buraya yazarım sipariş için ;)

Yunanistan 'a falan gitmenize gerek yok eğer Türkiye de temsilcisi yoksa eğer doğrudan Akalın müziğe gidin onlar size çok uygun fiyata getirceklerdir. Ben elektron drummachine sipariş edecektim Türkiyede temsilcisi yotu aletin fiyatı 1250 dolar idi akalın müzikteki arkadaş 1490 dolar + kdv ye getirecekti. Yani gerisini siz hesaplayın artık

Geri