[Eski] Web sitelerindeki Sesleri Kaydetmek

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Osman

Yeni üye
Selamlar,
Web sitelerindeki bazı sesleri kaydetmek istiyorum.

Bunlar video formatında değil.Flash ile yapılmış ufak bir player gibi düşünebilirsiniz.Bir iki kelimelik bölümler alıp loop filan yaparak çalışma babı-nda parçalar yapmak için kaydetmem gerek.

Ama nasıl olacağını bilmiyorum.

Bilgisi deneyimi olan var mı?

Bu arada ses kartım M-Audio Audiophile 24/96.

Ses kartinin mixerinde rec. what you hear pozisyonuna getirip yapiyorum ben ama senin ses kartinda var mi o sekil bir mixer bilemiyorum..

Bana Bir Gitar Verin adında güzide parçamızı :lol: yaparken ses kartının çıkışlarından girişlerine kablo takıp denemiştim.Ama çok kötü bir gürültü ile birlikte kayıt almıştı.

Ben de sonra HCÖ üstadımızın videoyu indirip oradan audio olarak çıktı alıp kullanmıştım.

Kablo ile kayıt edemediğimi hatırlıyorum. :oops:

Esra,o dediğin bende var mı bilmiyorum.Aslında ses kartımın yazılım mikserinde Patchbay,Router şeklinde bir tab mevcut.

Ekran görüntüsü asayım,belki bilen vardır. :)

TheChoirGirl' Alıntı:
Ses kartinin mixerinde rec. what you hear pozisyonuna getirip yapiyorum ben ama senin ses kartinda var mi o sekil bir mixer bilemiyorum..
M audio da öyle birşey geçmiyor.Sanırım yok yani. O sound plastır lara has bir şey olsa gerek :)

roni_aran' Alıntı:
M audio da öyle birşey geçmiyor.Sanırım yok yani. O sound plastır lara has bir şey olsa gerek :)

Emektar sound plastırıma karşı bir aşağılama mı seziyorum ne :)
Olsun kıyıpta atamıyorum ben onu, hem firewire bağlantısı görevi görüyor yeni ses kartına, hem what you hear kaydı yapabiliyorum :D

TheChoirGirl' Alıntı:
roni_aran' Alıntı:
M audio da öyle birþey geçmiyor.Sanýrým yok yani. O sound plastýr lara has bir þey olsa gerek :)

Emektar sound plastýrýma karþý bir aþaðýlama mý seziyorum ne :)
Olsun kýyýpta atamýyorum ben onu, hem firewire baðlantýsý görevi görüyor yeni ses kartýna, hem what you hear kaydý yapabiliyorum :D

bende hala severek kullanýyorum... baþka ses kartlarý olmasýna raðmen... :lol:

Advanced Sound Recorder v 6.0 programı bunu yapmanda sana yardımcı olabilir. Programı yükledikten sonra Options bölümünden Mixer - Recording - Wave Out seçeneğini işaretleyip, web sitesindeyken kayıt tuşuna basarak kayıt edebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri