[Eski] Windows 7 volume kontrolü ve ses ?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

optic

Yeni üye
Valla soruyu nereye ve nasıl soracağımı bilemediğimden bu şekilde sordum.
XP kullanırken tc electronic konnekt 24d ses kartım ile tüm windows seslerini ses kartımın üzerinden ve kendi kontrol panelinden yaparken windows 7 de bir türlü anlayamadığım şekilde sağ alt bölümde yani iconlarda volume sekmesi mevcut ve burdan sesi kısıp açabiliyorum ! nasıl olabilir böyle bir şey ? mevcut ses kartımın ayarlarına xp de ulaşamazken win 7 de nasıl kontrol edebiliyorum, bu normal bir şey mi ?

İkinci sorumda ses kartımın yeni farkettiğim sorunmu desem bilmiyorum ama kulaklık ile çalışırken sesi ses kartımdan komple kıstığım zaman halen sağ kulaklıktan ses kısıkta olsa geliyor.sesi yavaşça açınca sanki pan kısıkmış gibi sol taraf yavaş yavaş açılıyor ve ses seviyesi % 30 lara geldiğinde balance haline ulaşıyor.Bu normalmidir ?

Iconlardan ses kartını kontrol etme olayını ben de yaşadım win 7 ye geçince, yadırgamadan tadını çıkardım :D
Ayrıca Xp kullanıyorken, klavyemin üstündeki ses ve media player tuşları da, ses kartının driverını yükledikten sonra işlevini yitirmişti, şimdi onlar da çalışıyor. Şunu da ekleyeyim xp yi 32 bit de kullanırken win 7 yi 64 bit de kullanıyorum, dolayısıyla farklı driverlar söz konusu.

2. sorun için verebilecek mantıklı bir yanıtım yok. Ama benzer bir sorunu ben de kullandığım bir amfide yaşıyordum. Ses ilk önce sağda sonra solda duyulmaya başlıyordu, çok rahatsız edici bir durum değildi ama vardı yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri