[Eski] Wireless mic kombinasyon ve önerileri

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

mefairo

Yeni üye
Merhaba arkadaşlar,
Çalıştığım otelde 2 adet Sennheiser freeport alıcı,verici ve yaka mikrofon u var.Bunun yanında Boşta duran bir adet Freeport alıcı ve sennheiser G2 ew100 g2 alıcı var.

Otelimize 3 headset mic,2 adet sorun yaşatmayacak El mikrofonu seti(Elimizdeki mipro atc707 se setlerle önemli basın toplantılarında frekans karmaşarı ve kesintiler olmakta,sorun yaşanmakta) lazım.

Gönül istersi sennheiser ew 152 G3 gibi setlerinden alabileyim fakat bütçe yetmez.
Acaba onun yerine MİPRO MU – 53 HNS headset mikrofon alsam boşta duran freeport alıcısına birde verici alıp mipro headseti bağlasam iyi sonuç alırmıyım?Headsetler genel olarak konferans ve tiyatro gösterilerinde kullanılacak(max3 kişilik).Elimdeki boşta duran tek freeportu alıcısını kullandıktan sonra 2 adet daha headset mikrofon seti lazım olacak,Bunun için bana düşük bütçeye uygun ama performansı iyi bir set marka vs tavsiye edebilirmisiniz acaba...

El telsizi içinde elimdeki G2 EW100 G2 alıcısına SKM3 mikrofon düşünüyorum uygunmudur?
Bunun yanında 1 el telsiz mikrofon serisi daha almam gerekiyor.Bunun için tavsiyeleriniz nedir?Benim aklımda Shure PG24E/PG58 System almak var,sizde önerirmisiniz yada daha ucuza güvenilir şu marka seti alabilirsiniz diyebileceğiniz bir sistem varmıdır?

Şimdiden teşekkürler.

TuncaEskiyerli' Alıntı:
sen otele efendi gibi 3 set sennheıser 100g2 serisi aldır 10 sene hiçbi sorun yaşamazsın.

keşke :) ama bütçe sıkıntısı..önceden ew100 g2 setler alınmış,5 tane freeport yaka mikrofon seti alınmış vs...
ama yetkili olmaması ve envanter tutulmaması sebebiyle elde 2 freeport yaka mik komple set kalmış.Geriye 1xfreeport alıcı,ve ew100g2 alıcı kalmış...
sennheiser el telsizide arazi olduğu için acele mipro 707 el telsiz seti alınmış,aslında başarılı olsada başbakan bir toplantı için geldiğinde sanırsam kameraların telsizleri,mikrofonları vs ortalığı dağıtmış,başbakan konuşamamış.

Böyle olunca önceden alınan ürünlerle bütçe zaten aşılmış,ve yeni ürünler için fazla bütçe ayırmak istemiyorlar.Yoksa dediğiniz gibi sennheiser set aldırıp geçerim.

şimdi bana 3 headset mik ve 2 adet düzgün el telsiz mik lazım.

eldeki bir freeport alıcıya 1 headset takımı uydurup,geri kalan 2 setide tavsiye edilen bi setle tamamlayıp,1 tane ew100g2 ye mikrofon ve 1 adet yeni set alıp konuyu kapatmam lazım.

Başbakanın gelip konuşma yapacağı işi alıp; 2 tane telsiz mikrofona para veremiyorlarsa kapasınlar o oteli...

Mipro lardan uzak durun. Evde karaoke den fazlasını yapamazlar.

Arızalı olan mikrofonlarınız için distiribitörün servisine başvurabilirsiniz. En azından elinizdeki kaliteli ürün kullanılır hale gelir.

evet benim listem hazır.
-1 X Sennheiser EW152 G3 Wireless Bodypack Microphone System with ME3 Headset Mic -Komple se
-1 X Sennheiser EW 135 G3-C Wireless SKM 135 Handheld Mic/Transmitter
-Elimizde 1 adet boşta Freeport alıcı vr.Bunun için SKM3 serisi bir el telsizi
-Yine elimizdeki yaka mikrofonu kayıp olan Freeport alıcı ve vericisine uygun 1adet SENNHEISER ME 3 EW-SERIE headset mikrofonu

Mutlaka bunlara alternatif sunmam istenecek fiyatlarından dolayı.

Bu evrede aşağıdaki modelleri sunmam yerindemidir?
-AKG WMS45 Perception Vokal Telsiz Mikrofon
-AKG WMS 40 PRO FLEXXSPORT ÇİFT ANTEN HEADSET TİPİ TELSİZ MİKROFON
-SHURE PG14/PG30 Headset Telsiz Mikrofon

Tc Başbakan,Tc Cumhurbaşkanı ve En büyük firmaların toplantıları otelimizde gerçekleşiyor,zira yerimiz kıbrıs,o yuzden fiyatlar Türkiyeden daha uçuk ve gelişi sıkıntılı...Hani Tr de 1000 se burada 1500 oluyor malesef...

Genel yamaha msr400 ve MSC38a hoparlörleride genel kullanımdan kurtarıp sadece monitör yapıp
JBL PRX 625 2x15" AKTİF KULE HOPARLÖR 1500 WATT almak niyetindeyim.Umarım doğru tercihlerdeyimdir.

Geri