[Eski] yaktın beni behringer , götürmez olaydım =)

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Yalcinsespro

Yeni üye
Dün gittiğim il dışında ufak bir kapalı mekan etkinliğine işlerdeki yoğunluk sebebiyle masa skıntısı vardı ve bende Behringer Xenyx serisi mixeri dbx geq lar kullanacağım için aldım yanıma. Biliyorumki bu mixerin parametrik eq tonlama sorunu hat safada , belki acımasızca bir eleştiri olacak ama berbat ( yok böyle bi mixer ) ama hata bendeki bunu bile bile ama birazda equalizerlara güvenerek aldım yanıma. Ve sadece konuşmalar ve ufak bir solo konser olacağını söylemişlerdi ama ilerleyen saatlerde bu değişti. Mixerde tek phantom var tüm kanalları besleyen , bunu açınca önce mixer patlamaya hazır bomba gibi oluyor muş. Abuk subuk sesler patlamalar , kablo takıp çıkarınca gelen o güüüm diye sesler , subların dengesizliği , gain hassasiyetlerinin kanaldan kanala değişkenliği , durup dururken kanaldan sesin gitmesi diğer bir kanala takınca kabloyu çalışması , bulunamayan o azda olsa tatlı fxler , parametric hassasiyetin minimum olması , master kapalıyken ses gelmesi , bunların hepsi benimi buldu acaba o mixerde yoksa behringer bu kadar kötü bir mixer üretme cesaretinde bulunabiliyormu. İlk kez böyle bir mixer ile bir program sonlandırdım. Behringerin ürün departmanından ilk kez böyle kötü bir mixer ile karşılaştım alternatif olsaydı o gün yere çalabilirdim masayı =)

Behringer, crosstalk'ta bir numara. Eurodesk 2000'de kulaklık sesini açınca control room outtan ses kaçırdı alet, daha dün :)

aynen pararlel bağlı galiba o çıkışlar birbirine =) daha dün stüdyoda kulaklıklar için kullandığım ufak xenyx serisi mixerde bunu yaşadım. Tuhaf.

Geri