[Eski] Yamaha GO46 Pro firewire ses kartı

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

musicapuerte

Yeni üye
Arkadaşlar, Yamaha GO46 Pro firewire ses kartını 2. el olarak 400TL'ye buldum. Sıfır fiyatı 2 katından fazlaymış. Bu kartı nasıl bilirsiniz? Mac ile arası iyi midir? Ben aslında sadece piyano çalmakta kullanacağım, gerek var mı? Bana fazla mıdır? Alternatifim Macbook'un kendi onboard kartı.

Gayet iyidir. Yapmak istediklerini bu kart yardımıyla rahatlıkla gerçekleştirebilirsin. Yenisi 286€. Mac'te de PC'de de sorunsuz çalışıyor.

BoraUslusoy' Alıntı:
Gayet iyidir. Yapmak istediklerini bu kart yardımıyla rahatlıkla gerçekleştirebilirsin. Yenisi 286€. Mac'te de PC'de de sorunsuz çalışıyor.

Teşekkürler. Digital piyanodan çıkacağım 5 pinli midi kablosunu macbook'a girebilmek için ya bir çevirici ya da Yamaha GO46 gibi bir ses kartı almam gerekiyor. Macbook'un kendi ses kartının da iyi bir ses kalitesi ve düşük latency'ye sahip olmasından dolayı external ses kartının bana gerekip gerekmediği hususunda kararsız kaldım.

Eğer olay sadece midi giriş ise, bunu 40-50 TL ye alacağın bir kablo ile de halledebilirsin. Onboard ses kartı büyük ölçüde yetecektir diye düşünüyorum.

Geri