[Eski] Yamaha Motif Es7 yardıma ihtiyacım var

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

fuaT505

Yeni üye
öncelikle merhaba sitenin yeni üyesiyim yeni motif es 7 aldım bazı fonksiyonlarını çözemedim yüzlerce ses arasından ses bulma olayı çok karmaşık geldi kullanacağım kategorideki sesleri tek tuşla değiştirmeyi nasıl yapabilirim? yardımlarınızı bekliyorum...

kardeş ya kullanacağın seslerin hepsini user'da toplayacaksın ya da seslerin yerlerini ezberleyeceksin... ama user'da toplayıp tek bankada kullanmak daha pratik daha akılda kalıcı...

iki adet user'ın var user-1 ve user-2. user-1'de klavyenin fabrika ayarlarındaki looplu arpejli sesler var. onları kaybetmek istemiyorsan seslerini orada toplama. user-2'de seslerini topla. çünkü user-2'deki sesler aslında preset'lerde olan sesler...

user oluşturmak için. PREset'lerde beğendiğin sesleri bulup. sırayla şu işlemi gerçekleştiriyorsun. STORE - USER1 seçeneğini USER-2 yapıp, daha sonra atmak istediğin kısayolu seçiyorsun. mesela A-1 veya B-16. - ENTER - YES tuşlarına basıyorsun ve seçtiğin ses user-2'de kolayca ulaşmak istediğin yerde oluyor... daha detaylı yardım istersen bana mail ile ulaşabilirsin... [email protected]

Geri