Ben bunları zaten biliyorum. Mac'lerin içinde büyücü olmadığı, onların da normal bilgisayar olduğu elbette doğru. Doğru Hackintosh'u kuran kişi mutlaka keyfini çıkaracaktır, fakat bu işten anlamayan biri Hackintosh'tan pek de keyif almayacaktır diye düşünüyorum. Sorun olmadığı sürece problem yok. 1992 yılından beri Mac kullanıyorum, ve inşallah bir aksilik olmazsa iki hafta sonra 12. Mac'imi alacağım. Şimdiye kadar 1 tane bilgisayar donanım problemi çıkartmadı. Sadece 97'de kullandığım PowerPC Apus 3000'in ses kartında bir problem olmuştu, o da Apple'ın ürettiği bilgisayar değildi. PowerPC olayı da, Apple'ın Mac'leri PC mantığıyla satmaya çalışmasından ileri geliyordu ve başarısızlığa uğradı.
@DazeJar niye son yazın olsun ki? Güzel güzel tartışıyoruz işte.
edit: O PsyStar ile ilgili olan gürültü ve açılma kapanma süresi de kulaktan dolma bilgi değil, Gizmodo'nun yaptığı video testlerinin sonucu. iMac ile karşılaştırmışlardı ve gürültü ve açma kapama sürelerinde ciddi bir fark vardı.
@DazeJar niye son yazın olsun ki? Güzel güzel tartışıyoruz işte.
edit: O PsyStar ile ilgili olan gürültü ve açılma kapanma süresi de kulaktan dolma bilgi değil, Gizmodo'nun yaptığı video testlerinin sonucu. iMac ile karşılaştırmışlardı ve gürültü ve açma kapama sürelerinde ciddi bir fark vardı.