Herkese selam;
Profesyonel ses kartý almayý bir süre daha erteleyerek(allah büyük)
Dün bilgisayarýmýn %95'ini upgrade ettim.
Ses kartým(sb live 5.1) ve kasam hariç her þeyi deðiþtirdim.
P4 2.4(1 mb cache,prescott),512 ddr ram(400 mhz)
ve Asrock-ismine kandým-
(p4i48,800mhz,400mhz ddr destekliyor)
Anakartýn üzeride iðrenç ,gereksiz bir ses kartý var(realtek 97) fakat bana gerekeceði tuttu.Þöyle ki,
Hani o deðiþtirmediðim shitblaster var ya(2,3 aya kadar compelden veya artýk daha ucuz bulursam ikinci el yeni bir kart alýrým diye, düþündüm.) bakýn ne çoraplar ördü benim koca kafam'a ;
Bios'tan onboard kartý iptal ettim; ve iþe koyuldum.
Benim shitblaster'ý pci slot'a taktým; windows xp(s.pack 2) açýlýyor,tam desktop'ta herþey gözüküyor,"hah" oldu diyorum ve o anda makine kilitleniyor.
*Güvenli kipten düzeltmeye çalýþtým.Girdim, güvenli kipte xp driver'ýný tanýttým.Olmadý.....(2 gün evvel win98 second edition'da çalýþýyordu alet)
Sonunda pes ettim.Profesyonel bir ses kartý alana kadar,idareten bu onboard kartýný(realtek 97) kullanýrým dedim.
Fakat bu kart bilgisayarýn içindeki bütün sesleri bariz þekilde dýþarý veriyor
Cd okurken ki sesten tutunda,hard diskin sesine kadar.
Kablolarda da bir sorun göremedim.
Tam fan sesi çýkmayan,cubase'de iþimi görecek bir bilgisayar topladým,shitblaster'a da tekmeyi koyup adam gibi bir ses kartý aldým mý,iþ tamam derken........
Shitblaster'dan oldum.......
Onu geçtim.....
Shit'in amcaoðlu Realtek97'de bana sýrt çevirdi...
Bunu düzeltmenin bir yolu var mý?
2-3 gün içinde kendim çözemezsem aldýðým yere gideceðim.
Profesyonel ses kartý almayý bir süre daha erteleyerek(allah büyük)
Dün bilgisayarýmýn %95'ini upgrade ettim.
Ses kartým(sb live 5.1) ve kasam hariç her þeyi deðiþtirdim.
P4 2.4(1 mb cache,prescott),512 ddr ram(400 mhz)
ve Asrock-ismine kandým-
Anakartýn üzeride iðrenç ,gereksiz bir ses kartý var(realtek 97) fakat bana gerekeceði tuttu.Þöyle ki,
Hani o deðiþtirmediðim shitblaster var ya(2,3 aya kadar compelden veya artýk daha ucuz bulursam ikinci el yeni bir kart alýrým diye, düþündüm.) bakýn ne çoraplar ördü benim koca kafam'a ;
Bios'tan onboard kartý iptal ettim; ve iþe koyuldum.
Benim shitblaster'ý pci slot'a taktým; windows xp(s.pack 2) açýlýyor,tam desktop'ta herþey gözüküyor,"hah" oldu diyorum ve o anda makine kilitleniyor.
*Güvenli kipten düzeltmeye çalýþtým.Girdim, güvenli kipte xp driver'ýný tanýttým.Olmadý.....(2 gün evvel win98 second edition'da çalýþýyordu alet)
Sonunda pes ettim.Profesyonel bir ses kartý alana kadar,idareten bu onboard kartýný(realtek 97) kullanýrým dedim.
Fakat bu kart bilgisayarýn içindeki bütün sesleri bariz þekilde dýþarý veriyor
Cd okurken ki sesten tutunda,hard diskin sesine kadar.
Kablolarda da bir sorun göremedim.
Tam fan sesi çýkmayan,cubase'de iþimi görecek bir bilgisayar topladým,shitblaster'a da tekmeyi koyup adam gibi bir ses kartý aldým mý,iþ tamam derken........
Shitblaster'dan oldum.......
Onu geçtim.....
Shit'in amcaoðlu Realtek97'de bana sýrt çevirdi...
Bunu düzeltmenin bir yolu var mý?
2-3 gün içinde kendim çözemezsem aldýðým yere gideceðim.