[Eski] Yeni Klavyem Kurzi

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

aristo

Yeni üye
Bugün Kurzweil PC3 klavyemi aldım. Sevincimi sizler ile paylaşayım dedim.

3 saattir sevişiyoruz, zaman nasıl geçti anlamadım vallaha :)

Dehşet birşey :mrgreen:

Türkiye'de pek yok bu aletten, çok piyasaya düşmediği için de iyi aslında. Böyle bir imkana (ayrıcalık belki) sahip olduğum için bugün yeniden doğmuş gibi oldum :)

Neyse özledim onu, gidip biraz daha bızıklıyım :)

Re: Yeni Klavyem Budur :)

Çok şık :D Büyük büyük tuşlar. Çok hoş. Güle güle kullan. Hayırlı olsun :)

not : dumbell lerde iyiymiş. :D

Re: Yeni Klavyem Budur :)

Arkadaşlar teşekkür ederim, darısı başınıza. Gerçekten çok güzel bir alet. Bir süre sonra izlenimlerimi yazacağım.

Oguzhan' Alıntı:
not : dumbell lerde iyiymiş. :D

Kayıda girmeden önce ısınmak için.. :D

Teşekkür ederim :)

Aralarındaki farka gelince sadece;

PC361 = 61 tuş
PC3 = 76 tuş yarı ağırlıklı
PC3X = 88 tuş hammer action

O kadar :wink:

Hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah :) bir şey soracaktım , pc3 serisinin herhangi bir editör programı varmı? Açıkcası - tamamen kulaktan dolma olmakla beraber - klavye üzerinde patch yazmanın , split ve layer oluşturmanın biraz zor olduğu söylentisini okumuştum. Senin bu yönde bir çalışman oldu mu? O kadar "bızzıklayabildin" mi kurzini :)

Düzenleme : Bakmadan sorarsan kalırsın öyle, varmış kendi sitesinde :) o zaman sadece senin deneyimlerini sorayım. Klavye üzerinden düzenleme olayı nasıl :)

Çok beğendim şinci, bende bir xp-80 oriental var, takas edek mi? :D
Şaka bir yana iyi günlerde olur inşallah darısı olmayanların başına..İnşallah pedal işini de halledersin.

Kim satıyo Türkiyede kurzweilİ? Yani itahalatçı firmayı merak ettim, hangi dükkanlarda kurcalayabiliriz acaba kendilerini.

Ant Müzik'te baya baya kurcalatıyorlar sağolsunlar , ama İstanbul Sıraselviler Caddesi'ndeki şubesinde teşhirde PC serisi varmı onu bilmiyorum.

kiwircik , henüz aleti çözmeye başlamadım; okuldu işti derken zaman bulamıyorum pek bu aralar. Ama PC3 Desktop Sound Editor oldukça güzel arayüze sahip, kullanımı çok kolay, işleri onunla hallederim artık.

Diğer sorulara için de; Arkadaşlar, Ant Müzikte uzun zamandır PC serisi yok. Sürekli gelecek gelecek şeklinde bilgi veriyorlar. Söylediklerine göre de gelen ürünler de peynir ekmek gibi gidiyor. Nede olsa 4.300 TL öyle kolay verilebilecek bir rakam ya.. :roll:

Neyse, ben kendi imkanlarım dahilinde yurtdışından getirttim. Buradan almaya karar verseydim herhalde, kaporayı şimdi verdiğimde, benim için değil ancak 4-5 yıl sonra doğacak çocuğum için bir PC3 alabilirdim :)

Hayırlı olsun, iyi eğlenceler :) Eğer bilmiyorsan bir ara bak derim: http://www.cunka.com/forum/index.php kurzweil ile ilgili bir ton tutorial ve patch var burada. Uzun süredir kurz kullanıyorum ben de, aletle ilgili yardımcı olabileceğim birşeyler varsa yazarsan cevapsız bırakmam :)

Bir de merak ettim de yurt dışından nasıl getirttin? Yani eş dost ile falan mı yoksa kargo ile mi? Ben de düşünüyordum 88 birşeyler almayı da maliyeti ne kadar olur kestiremiyordum.

PC1SE'mi upgrade etmeyi düşünürsem birkaç seçeneğimden biri PC3X. Güle güle kullan, bol bol review yaz haberimiz olsun aletten :)

ArdaOzupek' Alıntı:
Hayırlı olsun, iyi eğlenceler :) Eğer bilmiyorsan bir ara bak derim: http://www.cunka.com/forum/index.php kurzweil ile ilgili bir ton tutorial ve patch var burada. Uzun süredir kurz kullanıyorum ben de, aletle ilgili yardımcı olabileceğim birşeyler varsa yazarsan cevapsız bırakmam :)

Bir de merak ettim de yurt dışından nasıl getirttin? Yani eş dost ile falan mı yoksa kargo ile mi? Ben de düşünüyordum 88 birşeyler almayı da maliyeti ne kadar olur kestiremiyordum.

Saol ArdaOzupek sitede biraz gezineyim. Kurzweil PC3, yaklaşık 12 yıldan sonra aldığım ilk synth. o yüzden bolca yardıma ihtiyacım olacak, seni bunaltırım artık :)

Diğer soruna gelince; ben yurtdışından bir arkadaş vasıtası ile getirttim, tabi ona ufak bir jest de yaptım :) Kargo ile falan gelmedi, düzenli olarak yurtdışına gidip-gelen ve ticaretle uğraşan bir arkadaş vardı. O sağolsun getirdi. 88 tuşlu klavye getirir mi bilemem çünkü çok ağır, ama eğer ciddi düşünüyorsan yurtdışından getirmeyi, bana özelden mail at arkadaşa bir sorarım konuşuruz detaylı ;)

Aristo baya zaman geçti, artık yaz bişeyler de heveslendir bizi ya, internetten PC3'ün videolarını izledikçe bendekine yan gözle bakar oldum :)

Geri