Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
cevit' Alıntı:Zuhal Müzik'de Motif mi deneniyor? Hiç sanmam... Siz herhalde denerken pencereden bakıp karşı dükkanın içindeymişsiniz gibi (!) görmüşsünüz![]()
Malum CihanK bu konuda birileriyle gorustugunu belirtmisti.
ac2ronay' Alıntı:geçen yıl zuhal muzikte ahmet bey!!! adında oldukça esmer tenli bir satış görevlisi vardı.....
motif denemek için gittiğime pişman olmuştum.....
Tahminim Ahmet Pesen den bahsediyorsun. Eskiden Zuhalde calisiyormus, gecen sene de do-re muzikte idi. Kendisi sayesinde cok uygun fiyata Motif ES sahibi oldum. Sana ters gunu denk gelmis olabilir.
ac2ronay' Alıntı:geçen yıl zuhal muzikte ahmet bey!!! adında oldukça esmer tenli bir satış görevlisi vardı.....
motif denemek için gittiğime pişman olmuştum.....
hepsi birbiririnden beter.......
ac2ronay' Alıntı:ama bukadarda bi insanın üstüne gelinmez ki...![]()
![]()
![]()
AhmetPesen' Alıntı:ac2Ronay, bir terslik olacak benimle beraber motif deneyenlerin tamamı genelde memnun ve motif sahibi şu an : ) Ama bazen denemeye gelenlerden dolayı da bazı terslikler olmuyor değil. Malum herkes bir değil, herkes her an aynı değil.
kaanengin' Alıntı:ac2ronay' Alıntı:ama bukadarda bi insanın üstüne gelinmez ki...![]()
![]()
![]()
Sectigin Resul avatariyla cok uyumlu bir tavir oldu :wink:
kaanengin' Alıntı:Dream_Gypsy,
Can muzigi ben de cok elestiriyorum, fakat telefonda kiminle konustugunu ben de merak ettim. Eger konustugun kisi oyle magazada bekleyen birisi ise yada baska bir kisim ile ilgileniyorsa (ki umarim oyledir) pek problem yok. Malum CihanK bu konuda birileriyle gorustugunu belirtmisti.
Can muzigin bu sekilde tutumunun nedeni ile ilgili bir tahminim var. Malum bugun dugunculer, klavye piyasasinin en yagli musterileri. Belki yaniliyor olabilirim ama bu kitle agirlikli olarak korg kullaniyor. Eh, bu kitleden buyuk kar yapan bir firmanin, pek ragbet gormeyen urun grubu icin zahmete girip musteri kazanmak icin reklam, fiyat kirma vb. gibi ayrintilarla ugrasmasi beklenemez...
loading' Alıntı:bu arada sevgili ürünümüzün tuşları, semi weight şeklindeymiş.... :wink:
(61 tuşlu m50 yani)
Dream_Gypsy' Alıntı:Tam da elime para geçmek üzere, ikinci el Motif ES'le bunun araasında kaldım daha alet Türkiye'ye gelmeden. Can Elektronik'e mail attım ne zaman geleceği ve fiyatıyla ilgili, cevap gelirse haber veririm.
kaanengin' Alıntı:loading' Alıntı:bu arada sevgili ürünümüzün tuşları, semi weight şeklindeymiş.... :wink:
(61 tuşlu m50 yani)
Loading,
Genel olarak synth action ile semi-weighted terimlerini birbiri yerine kullaniyorlar. Nette okudugum kadariyle M50 nin tusesi maalesef baya kotuymus. Boyle olmasi da son derece normal. Dikkat edersen her markanin sadece ust seviye modellerinde klavye tusesi iyi oluyor. Bir seviye alta indigin zaman (motif es-mo, fantom x-g) tuseyi bilincli olarak kotulestiriyorlar.
Pazarlama taktigi...