Bir turlu karar veremiyorum , beni aydinlatacak gonullulere ihtiyacim var 
Kendime bir Mac ve RME alip Logic de mix yapmak gibi bir niyetim var... Yapacagim mixlerin 40 - 50 kanalli olacagini varsayiyorum ve bu dogrultuda hangi Mac i alacagima bir turlu karar veremedim...
- 2 x 2 Ghz G5 islemcili eski nesil PowerMac (2200 TL )
- 4 x 2.5 Ghz G5 islemcili eski nesil PowerMac (3500 TL )
- 4 x 2.66 Ghz Intel islemcili yeni nesil Mac Pro (4250 TL )
- 2.33 Ghz Core2Duo islemcili eski kasa MacBook Pro (2500 TL )
Acikcasi eger beni tatmin edecekse gonlum tabii ki daha az para odeyecegim 1. secenekten yana fakat su ana kadar hep Protools HD kullandim , o yuzden hangi sistem Logic de yeterli performans verir bilemiyorum...
Cok para da harcamak istemiyorum cunku alacagim baska seyler de var . Dolayisiyla tecrubelerinizi paylasmanizi arzu etmekteyim...
Kendime bir Mac ve RME alip Logic de mix yapmak gibi bir niyetim var... Yapacagim mixlerin 40 - 50 kanalli olacagini varsayiyorum ve bu dogrultuda hangi Mac i alacagima bir turlu karar veremedim...
- 2 x 2 Ghz G5 islemcili eski nesil PowerMac (2200 TL )
- 4 x 2.5 Ghz G5 islemcili eski nesil PowerMac (3500 TL )
- 4 x 2.66 Ghz Intel islemcili yeni nesil Mac Pro (4250 TL )
- 2.33 Ghz Core2Duo islemcili eski kasa MacBook Pro (2500 TL )
Acikcasi eger beni tatmin edecekse gonlum tabii ki daha az para odeyecegim 1. secenekten yana fakat su ana kadar hep Protools HD kullandim , o yuzden hangi sistem Logic de yeterli performans verir bilemiyorum...
Cok para da harcamak istemiyorum cunku alacagim baska seyler de var . Dolayisiyla tecrubelerinizi paylasmanizi arzu etmekteyim...