[Eski] yeni sistem 2005

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lia- ted

Yeni üye
Xp isletim sistemi kullanmaktayim. Saniyorum ki bilgisayarimda trojan vb.. dosyalar var. Ad-aware ile temizlemeye calisiyorum fakat temizlemeye calisirken fm7 presets lara gelince ad-aware donuyor ve restart etmem gerekiyor. Bazen de bilgisayar acilinca masaustu goruyorum ve bilgisayar donuyor. Restart etmem gerekiyor. Kisaca bilg. konf. yazip sizden yapmak istediklerimi yaparken bir yanlis yapmamam icin uyarmanizi veya onerilerinizi rica edecegim.

AMD 2500 Athlon + 1 gb ram + epox anakart + 120 gb sata hd.

120 gb hd imi 2 ye bolup birbirlerini gormeden calistirabilir miyim? Birbirlerini gormelerini istemiyorum cunku pilot bolge olarak kullanacagim 50 gb lik alandan hem internete baglanmak hemde audio production ile ilgili testler yapmak niyetindeyim. Bunun icin de bicok program ekleyip kaldirmam gerekecek ki virus vb.. dosyalarin girmesine musait bir ortam olacak. Bu iki harddisk birbirini gormezse saniyorum ki virus diger harddiske de sicramaz. Boyle bisey yapabilir miyim? 50 gb genel kullaniğm 70 gb ise internet baglantisi olmayan sadece muzik yapmak icin kullanacagim bolge. Hartddiski 2 ye bolup calisirsam, harddisk streaming agirlikli calismalarimde bir yavaslik olur mu? Sadece 70 gb lik bolgeyi muzik icin optimize edebilir miyim. Kaspersky ve adaware kullaniyorum.

Kaspersky (arrow1.bmp) isimli dosyayi silmek icin sifre istiyor. Sifre korumali diyor. Skip diyorum scan bitiyor fakat masaustunde bi mesaj kaspersky scani tamamlamadi diye. Adaware ise yukarda da bahsettigim gibi fm7 sound presetslara gelince donuyor. Ne onerirsiniz?

Tesekkur ederim.

Herkesin iyi bir sene gecirmesini dilerim. 2004 un en iyi seylerinden birisi bu forumu bulmus olmam :) ( Vallahi de yagcilik diil)

Harddiskini ancak en başta formatlaman ve ancak Xp yi yeniden kurarken 2 ye bölme şansın var. Başka yöntem olduğunu sanmıyorum. Bunuh dışındaki şifre sorma probleminin nereden kaynakladığını bilmiyorum. Hele ki bir bmp dosyası için! Eğer çok çektiysen bu konuda, en iyisi FM7 yi uninstall et, virus ara bitir, sonra FM7 yi yeniden kur derim.

Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri