[Eski] YouTube Videoları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Lovecraft' Alıntı:
Ya ben bahsedilen kanalı hiç izlemedim ama, bu sesi, vurguyu, konuşma tarzını kesin hatırlıyorum. Bi duyduğumu unutmam bi daha. Arkadaş istesen bu kadar benzetemezsin, bu seslendirmenin asıl sahibine dinletseler bunu düşer bayılır heralde :)

Hakkaten inanılmaz. O bahsettiğin (tanıdığın) sesi ben sürekli duyuyorum. Pc başında otururken tv sürekli açık ve izlemiyorum, sadece duyuyorum :D İzlemediğim için hangi karakterleri seslendirdiğini de çıkaramadım. Biraz araştırayım dedim bişeyde bulamadım. Bulsaydım karşılaştıracaktım bire bir :D (niye böyle bir ihtiyaç hissettiysem)

BubbleTrouble' Alıntı:
Baştan uyarmak istiyorum: +70 bir video, küçüklere kesinlikle uygun değil, hastalığı vs.'si olan da tıklamasın!!

http://www.liveleak.com/e/f84_1257891240

:shock:

Biraz daha bilgi verebilir misin Bubble? Linke bastım fakat play tuşuna basamadım yaptığın uyarıyı dikkate alarak. Akşamımız ziyan olmasın şimdi. Çok iğrenç bişey mi nedir mevzu? Olmadı özelden de yazabilirsin. Çok feci de merak ediyorum bir yandan he :D

TiO' Alıntı:
Lovecraft' Alıntı:
Ya ben bahsedilen kanalı hiç izlemedim ama, bu sesi, vurguyu, konuşma tarzını kesin hatırlıyorum. Bi duyduğumu unutmam bi daha. Arkadaş istesen bu kadar benzetemezsin, bu seslendirmenin asıl sahibine dinletseler bunu düşer bayılır heralde :)

Hakkaten inanılmaz. O bahsettiğin (tanıdığın) sesi ben sürekli duyuyorum. Pc başında otururken tv sürekli açık ve izlemiyorum, sadece duyuyorum :D İzlemediğim için hangi karakterleri seslendirdiğini de çıkaramadım. Biraz araştırayım dedim bişeyde bulamadım. Bulsaydım karşılaştıracaktım bire bir :D (niye böyle bir ihtiyaç hissettiysem)

Kızı pek bi şeker bulmuş olmayasın? :lol:

Bu arada +70 videosunu sakın açma! Dede altyapıdan bağımsız şekilde Nothing Else Metters söylüyor, müzisyen adamın kulağını bozuyor. :D

Tolga, yok kızı şeker bulma değil durum, ara sıra garip şeyler için takıntı başgösterebiliyor bende :) Kızda zaten ufak kaçar bana :)

Ayrıca sana bir sözümüz vardı, onuda unutmadım. Uygun bir zamanda hayırlısıyla...

Buble, Dayı kabus gibiymiş hakkaten. Üstüme eğile eğile söyledi kapattım hemen :) Birde garip garip gerdan kırmalar filan.. töbe töbe :lol:

TiO' Alıntı:
Ayrıca sana bir sözümüz vardı, onuda unutmadım. Uygun bir zamanda hayırlısıyla...

Eyvallah, myspace'den takip ediyorum DİNAMO'yu, bizim okulda bir konser ayarlayıp da şu müziğinizi bir dinletsek var yaa... Olay olur, efsane olur, çağ atlarız yeminle. :D

Okulun ses sistemi sorunlarını hallettiğimde mutlaka ararım, sizin için de uygun bir zaman belirleyebilirsek harika bir iş olur TiO. :D

Teşekkürler Tolga :)
Evet ses sistemiyle ilgili başlığı biliyorum ve ara sıra göz atıyorum orayada. Umarım o işide sorunsuz halledersin. Telefonlarımız var, iletişiriz en uygun zamanda :)

Geri