[Eski] YouTube Videoları

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

DNS değiştirin. örneğin 4 2 2 1 kullanıyrsanız open DNS kullanın, açılacaktır. Olmadı host dosyasında değişiklik gerekebilir.

208.67.222.222
208.67.220.220

Bu yeni güncellemeden sonra (ki çok gereksiz ve saçma bir iş yaptılar) çoğu kişide girememe problemi oluştu.

Sabi-R' Alıntı:
Auto tune, melodyne vs. 'nin şarkıcıya sabotaj amaçlı kullanılabileceğini bilmiyordum. Burda kesin ses teknisyeninin kötü niyeti ve sabotajı var 8) yoksa mümkün değil hiçkimse ama hiçkimse böyle şarkı söyleyemez :twisted: :

http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80883072/

Bence abla playback yapıyor ama mikrofonuda açık.. kayda sırf mikrofon gidiyor sanırım... böle bişey daha izlemiştim demet akalın şarkı sölüyor playback ama elindeki telsizin frekansıyla kameradaki telziz mikrofonun frekansı şans ya tutmuş ablanın sesi direk kayda gidiyor çok fena...
Yoksa ağır bi mix hatası var...

Elmeddin Ibrahimov 10 yaşında azeri çocuk. Yok böyle bir şey.. Daha da ilginci uzun hava gibi bir eser yorumluyor (mugam) solistin söylediği ve orkestranın çaldığı tüm sesler notaya alınmış.Yani 1 ses ne eksik ne fazla basıyor hepsi.İzleyenler arasında ise Azerbaycan'ın en büyük müzik adamları bulunmakta.Azeriler müzikte bizden 100 yıl ilerdeler !..

http://www.youtube.com/watch?v=s89GZ2tf ... re=related

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc - klasöründeki hosts dosyasını notepad ile açıp aşağıdaki satırları yapıştırın. Kaydet çık. Youtube şu an açılıyor;

Kod:
74.125.159.102 www.youtube.com
74.125.159.102 youtube.com

Elinize sağlık Uğur, lise yıllarımdan beri çok sevdiğim bir parçadır; özellikle sonunu çok beğendim, aldı götürdü vallahi (Dragianni Behro monitör kullanıyor bu arada, ilginç)..

4.3.3.2 - 4.2.2.3 dns numaralarıyla Youtube'a girebiliyordum ve sorunsuz video izleyebiliyordum. Fakat birkaç gün önce siteye bile giremez hale geldim. Daha sonra Psygnosis'in dediği yöntemi uyguladım. Siteye girebiliyorum fakat video playerda "An error oncurred, please try again later" uyarısını alıyorum. Bu sorunla karşılaşan ve halledebilenler var mı acaba ?

Geri