[Eski] Aktivasyon yapamadım! Yardım eder misiniz?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Kullanım klavuzunun ilk sayfalarında Package Content ya da "This package contains:" gibi bir bölüm vardır. Orada yazar, kutunun içinden ne çıktığı. Bu kadar basit. İçinden çıkması gerekenler çıkmadıysa, Compel'i arar söylersin; yollarlar.

Vay canına bizde çözememiştik :lol:

Biz zaten bu olayın en başından beri farkındayızda olması gereken ihtimalleri deniyor arkadaş.

Peki senden önce aktivasyon kodunu başkası açıp kullanmış olabilirmi :?:

Jelatinli miydi kutu.

Evet, farkettim çözemediğini. O yüzden bir daha yazdım.
Arkadaş yeni ürünün heyecanı içerisinde, bu anlaşılıyor, tabii. Sıkıntısını paylaştığımız için yardımcı olmaya çalışıyoruz, o da tamam. Ama yapılacak iş, önce kutu içeriğini öğrenmek. Duendo buna ilişkin birşey yazmıyor. Klavye almış olsa ve kutusundan adaptörü çıkmasa "pazardan bir adaptör al!" mı diyeceksin?

BeatMaster' Alıntı:
Bizimde başımıza gelmişti benzer bir olay, içerikten araklayabiliyorlar. Evet kutu içeriğinde dongle yazıyor, ama muhtemelen soft-licencer ile çözülecek senin iş. Çünkü ses kartıyla gelen yazılım için dongle koymazlar.

Ses kartıyla gelen yazılıma dongle koyuyorlar. Ben baktım; daha önce de yazdım, hatta link verdim. Sen bakmamışsın, belli ki. O yüzden çözemedin herhalde.

Artık pazartesi oldu zaten. Compel açık.
Kutu içeriğine bakacak, ondan sonra telefon açıp söyleyecek "kutudan çıkması gereken dongle çıkmadı," diye. Compel de ya bir dongle yollayacak, ya da ürünü geri alıp, yeni kutu verecek (mümkünse jelatinli).
Ola ki dongle kutu içeriğine dahil değildir, o zaman durumu anlatıp işlem hakkında bilgi alacak.

Benim çözemediğim bişey yok, 3 sefer dongle ıma lisans yükledim bu konuda deneyimliyim.

Duende problem yaşarsan bende fazladan bir dongle var, cubase 6 nın trial i için kullanıyorum şuan. Gönderirim bi denersin teferruatı özelden konuşuruz. Başlığını kirletmeyelim.

BeatMaster' Alıntı:
Peki senden önce aktivasyon kodunu başkası açıp kullanmış olabilirmi :?:

Jelatinli miydi kutu.
Böyle yazınca çözememiş gibi görünüyorsun.
Herhangi bir cihaz alınca ilk yaptığım şey, kutu içeriğini kontrol etmektir. Manual'ına bakar, karşılaştırırım. Tıpkı bir cihazın ışığı yanmadığında önce adaptörünü, prizi, kabloları kontrol ettiğim gibi.

Arkadaşlar birkaç gündür foruma bakamadım fırsat bulupta. Daha önceki mesajlarımda manuel içerisinde package contents içerisinde USB elicenser olduğunu belirttiğimi hatırlıyorum. O konuda bir sıkıntı yok zaten. Sıkıntı kutudan öyle birşeyin çıkmamış olması.

Herneyse! Pazartesi günü compel yetkilileriyle tekrar görüştük. Kutuda cd'in kağıdının (geçmeli ve alengirli bir kartonumsu :) ) iç kısmında gizlenmiş olarak bulunduğunu söylediler. Burayı özellikle belirtiyorum. Belki yarın birgün bir arkadaş arar bulamaz yardımı olabilir.

Ancak bende kesinlikle çıkmadı böyle bir dongle. Ne o kağıtta, nede kutu içerisinde herhangi bir yerde. Üretim yada distribütör hatası olduğunuda düşünmüyorum açıkçası. Ama yok işte!

Sadede geleyim! Compel'deki arkadaşlar ürün seri numarasını ve aktivasyon kodunu istediler benden. Kendi insiyatiflerini kullanarak sorunu çözeceklerini belirttiler.

Konuyla ilgili olarak Compel yetkilisi İskender Bey detaylı bir mesaj atmış. Yardımcı olacaklarını belirtmiş. Kendisine ve sizlere tekrardan teşekkürler. Gelişmeleri buradan aktaracağım.

İskender Bey öyle dediyse o iş tamamdır, benim de Cubase ile ilgili başka bir sorunumu o kadar yoğunluğunun arasında kısa sürede çözmüştü kendisi; Cubase'in arkasında Compel'in olması büyük avantaj..

BubbleTrouble' Alıntı:
İskender Bey öyle dediyse o iş tamamdır, benim de Cubase ile ilgili başka bir sorunumu o kadar yoğunluğunun arasında kısa sürede çözmüştü kendisi; Cubase'in arkasında Compel'in olması büyük avantaj..
Sorunum kısa sürede İskender Bey tarafından çözüldü. Dediklerinize aynen katılıyorum. İlgililere teşekkür ederim.

Geri