[Eski] Allenheat mi Soundcraft mı?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Birde Barışa Rock festivalinden bir resim ekleyelim Vİİ6 güzel alet vesselam. Sırf ışıkları için bilem alınır. :D

Photo by Onur :D

OnuR44' Alıntı:
bu ses mixerinden ziyade görüntü masası gibi kocaman ekranlar vs :shock:

Olayın güzelliği orda zaten. Her kanalı aynı anda görebiliyorsun. Menüleri falanda çok basit aslında ama alışmak gerek. Yalnız epey pahalı bir alet...

Acaba fiyatı nedir ve hangi firmadan temin edilir biliyormusunuz :?:
birde o mixer hangi firmaya ait (aklımızın bir yerinde dursun) :wink:

bilgin' Alıntı:

TR distribitörü bildiğim kadarı ile SF uanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.

Mikser Midas Tekniğe ait zaten o organizasyonda komple sistemi onlar kurmuştu. Arkadaşım tonmaisterdi bende takılmaya gittim. Fiyatını tam bilmiyorum ama 200.000 EURO gibi birşeyler duymuştum açıp sormak lazım.

ozgurcakici' Alıntı:
Türkiye deki son fiyatını bilmiyorum ama şimdi baktım, yurtdışında 1-2 yaşında olan ikinci elleri Amerika da 50.000 USD, Avrupa da 33-35 Eu arasında.
Türkiye de en son 80.000 Eu 2XPSU ve case dahil idi (48ch + 4 Stereo=56 kanal olan versiyon)

Araştırdım.Bu işe yıllarımı vermiş abilerime sordum.Gerçekten HT3000 tadından yenmez bir masa diyorlar :) Ama fiyatıda sanırım bir dijital mikser fiyatı kadar :) Size son bir sorum daha olucak abilerim.Bu Soundcraft'ın MH4 leri nasıl?Bu yaz 48 ch 16 aux bir mikser almayı düşünüyoruz.İlk akla ML5000 geldi ama araştırmamızıda yapmamız lazım.Bu MH4 lerin fiyatlarınıda yollarsanız sevinirim :)

Özgür abinin dediği gibi rider ler A&H pek tercih etmiyorlar ama eğer işine yararsa ML 5000 isteğin model fiyatı Asimetrik çıkışlı ML 5000-48B (48 ch 44 mono 8 stereo 8 buss live concoles) 47.695 USD+KDV aklında bulunsun Soundcraftın fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok sanarım sorunun cevabını Özgür abi verir. Ama sen yinede fiyat hakkında firmanın kendisiyle mail yoluyla görüş alışveriş iyi olursa iskonto da verirler... :wink: dur sana bide ml 4000 veriyim ML4000-48B (44 Mono 6 Stereo 8 Buss Live Console)33 990 USD+KDV bu mixeri tommaister olarak katıldığım bir konserde kullandım preampli ler hoş kullanım kolay
orta çaplı konserler için ideal bence son söz sizin tabiki...MH 4 hiç kullanmadım onu kullanan arkadaşlar sana yardımcı olurlar :)

bilgin' Alıntı:
Özgür abinin dediği gibi rider ler A&H pek tercih etmiyorlar ama eğer işine yararsa ML 5000 isteğin model fiyatı Asimetrik çıkışlı ML 5000-48B (48 ch 44 mono 8 stereo 8 buss live concoles) 47.695 USD+KDV aklında bulunsun Soundcraftın fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok sanarım sorunun cevabını Özgür abi verir. Ama sen yinede fiyat hakkında firmanın kendisiyle mail yoluyla görüş alışveriş iyi olursa iskonto da verirler... :wink: dur sana bide ml 4000 veriyim ML4000-48B (44 Mono 6 Stereo 8 Buss Live Console)33 990 USD+KDV bu mixeri tommaister olarak katıldığım bir konserde kullandım preampli ler hoş kullanım kolay
orta çaplı konserler için ideal bence son söz sizin tabiki...MH 4 hiç kullanmadım onu kullanan arkadaşlar sana yardımcı olurlar :)

Fiyatlarını filan herşeyi biliyoruz.Bizde asimetrikten alışveriş yapıyoruz.Benim pek bir bilgim yok.Benim sadece merak üzerine olan bir araştırma :)

onemusic' Alıntı:
bilgin' Alıntı:

TR distribitörü bildiğim kadarı ile SF uanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.

Mikser Midas Tekniğe ait zaten o organizasyonda komple sistemi onlar kurmuştu. Arkadaşım tonmaisterdi bende takılmaya gittim. Fiyatını tam bilmiyorum ama 200.000 EURO gibi birşeyler duymuştum açıp sormak lazım.
Klasik bir Turk usulu sallamasyon.
Bu sistem 1mio dolar filan gibi.

İki mixeri yan yana bağlayınca inanamazsın! Bende en az 5-6 yabancı ünlü grubun rider'ında no A&H diye altı çizili yazıyor. Zaten HT3000 ve serisi (4000, 2000, 1000) XL4, XL3, PM5000, PM 4000, Cadac, MH4 gibi mixerler pro seride, ML5000 ve diğerleri semi-pro seri diye geçiyor literatürde.

Hele ki elektronik ile uğraşanlar daha iyi bilirler, içini açtığınızda farkı daha iyi görebilirsiniz.

PS: Bu arada çok kötü bir mixer değil ama konuştuğumuz markalar arasında anılabilecek bir mixer değil...

d&b J serisi 16 üst, 12 bass : 450.000 EU
d&b M4 monitor 12 adet : 100.000 EU
Yamaha PM5D 1 PA 1 Mon : 120.000 EU
Enerji sistemi ve alt yapı: : 20.000 EU

Toplam: 690.000 EU: yaklaşık: 1.400.000 YTL
Al sana hiç de abartı olmayan bir milyon dolarlık sistem :)

Özgür abi bu saydığınız sistemler aktif mi :?: Zira bubun dışında powerler fx sistemler de vardır heralde.. :roll:

ozgurcakici' Alıntı:
d&b J serisi 16 üst, 12 bass : 450.000 EU
d&b M4 monitor 12 adet : 100.000 EU
Yamaha PM5D 1 PA 1 Mon : 120.000 EU
Enerji sistemi ve alt yapı: : 20.000 EU

Toplam: 690.000 EU: yaklaşık: 1.400.000 YTL
Al sana hiç de abartı olmayan bir milyon dolarlık sistem :)

Tabi bunlara kablolar, panolar, ışıklar, truss, case ler, elemanlar, kamyonlar, arabalar, depo ve ofis kiraları dahil değil. :D

Bu işe heveslenen arkadaşlar ciddi söylüyorum bir kere değil bin kere düşünün.

Geri