Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
OnuR44' Alıntı:bu ses mixerinden ziyade görüntü masası gibi kocaman ekranlar vs :shock:
bilgin' Alıntı:Acaba fiyatı nedir ve hangi firmadan temin edilir biliyormusunuz :?:
birde o mixer hangi firmaya ait (aklımızın bir yerinde dursun) :wink:
ozgurcakici' Alıntı:Türkiye deki son fiyatını bilmiyorum ama şimdi baktım, yurtdışında 1-2 yaşında olan ikinci elleri Amerika da 50.000 USD, Avrupa da 33-35 Eu arasında.
Türkiye de en son 80.000 Eu 2XPSU ve case dahil idi (48ch + 4 Stereo=56 kanal olan versiyon)
ozgurcakici' Alıntı:yok canım ne yaptınız, Vi4 60.000, Vi6 80.000 Eu civarlarında.
![]()
bilgin' Alıntı:Özgür abinin dediği gibi rider ler A&H pek tercih etmiyorlar ama eğer işine yararsa ML 5000 isteğin model fiyatı Asimetrik çıkışlı ML 5000-48B (48 ch 44 mono 8 stereo 8 buss live concoles) 47.695 USD+KDV aklında bulunsun Soundcraftın fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok sanarım sorunun cevabını Özgür abi verir. Ama sen yinede fiyat hakkında firmanın kendisiyle mail yoluyla görüş alışveriş iyi olursa iskonto da verirler... :wink: dur sana bide ml 4000 veriyim ML4000-48B (44 Mono 6 Stereo 8 Buss Live Console)33 990 USD+KDV bu mixeri tommaister olarak katıldığım bir konserde kullandım preampli ler hoş kullanım kolay
orta çaplı konserler için ideal bence son söz sizin tabiki...MH 4 hiç kullanmadım onu kullanan arkadaşlar sana yardımcı olurlar![]()
Klasik bir Turk usulu sallamasyon.onemusic' Alıntı:bilgin' Alıntı:Acaba fiyatı nedir ve hangi firmadan temin edilir biliyormusunuz :?:
birde o mixer hangi firmaya ait (aklımızın bir yerinde dursun) :wink:
TR distribitörü bildiğim kadarı ile SF uanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.
Mikser Midas Tekniğe ait zaten o organizasyonda komple sistemi onlar kurmuştu. Arkadaşım tonmaisterdi bende takılmaya gittim. Fiyatını tam bilmiyorum ama 200.000 EURO gibi birşeyler duymuştum açıp sormak lazım.
Biraz abartmamismisin?ozgurcakici' Alıntı:A&H preamplisi ve işçiliği en kötü mixer'dir. Profesyonel işlerde adı bile geçmediği gibi teknik rider'larda özellikle no A&H! der genelde.
Kesinlikle Midas HT3000 derim.
ozgurcakici' Alıntı:d&b J serisi 16 üst, 12 bass : 450.000 EU
d&b M4 monitor 12 adet : 100.000 EU
Yamaha PM5D 1 PA 1 Mon : 120.000 EU
Enerji sistemi ve alt yapı: : 20.000 EU
Toplam: 690.000 EU: yaklaşık: 1.400.000 YTL
Al sana hiç de abartı olmayan bir milyon dolarlık sistem![]()
Rakamlar sallanir ya boylebilgin' Alıntı:1 milyon dolar ne onu pek anlamadım :roll: