[Eski] Bedava Müzik Yapım Programları - Korsana gerek yok

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
freeamp2small.png

Bu ampli simulatörü beleş olmasına rağmen çok iyiymiş. 6 kabin seçeneği, mikrofon yerleştirme, wah wah, kompresör, reverb, delay, flanger, chorus, midi özelliği*... Bir deneyin derim. :wink:

http://frettedsynth.asseca.com

* Bunun ne işe yaradığını bilen varsa açıklayabilir mi ?

Bu adam bilgisayar aleminde gördüðüm en iyi pitch tracking yapan guitar synthleri yazan adam. Programlarý yenilemiþ vay ki ne vay, bir ara kontrol edeyim.
Saðol...

Nebula'nın 18 reverb programı olan bir bedava versiyonu daha çıktı :

http://www.hispasonic.com/nebula-hs-rev ... nload-page

Görüntü de şöyle :

nebula_hs2.jpg

Bu arada programın ful versiyonunu da aldım 20€'ya. Bu paraya yaklaşık 6GB'lık library ile geliyor. SSL, API pre'lerinden eq'larından tutun Studer teyplere kadar bir çok şey var. Sadece bir U140 plate reverb var ki tek başına 20€'dan fazla eder. Program neredeyse beleş..

Irmak peki bu 20€ ya değdi diyosun yani öylemi, en azından lisanslı orjinal bi ürün olur performans nasıl peki fiyat çok iyi ya o yüzden sordum :)

Performans yerlerde :D Volterra Kernel denen meretleri hesaplaması epey ağır, convolutiondan beter. Ben P4 3.0 üzerinde 4-5 efekt kullanabiliyorum, üstelik yüksek gecikmeyle. Yani ciddi bir miks için quad core'la başlamak lazım, 8 çekirdek tercih sebebi :shock:

Ama eq'ları çok hoşuma gitti, pre'leri de bütün kanallara uygulayınca toplamda daha iyi bir miks elde edildiğini söylüyorlar, deneyeceğim bir ara. 'Mix it like a record'u izlediyseniz Charles Dye tümüyle dijital miks yaparken bazı analog kanal benzetim pluginleri kullanıyordu, bu iş için mesela Nebula birebir.

Birkaç tane Behringer tube pre sample'ı var, gayet hoş ve analog tube saturation verebiliyor.

Tape'ler henüz çok iyi değil, Vintage Warmer hala bana daha iyi geliyor. Ama send efekt olarak kullanılırsa hoş tınılar ekleyebiliyor.

Avalon 747 compressor programı da var, orijinalini bilmiyorum ama bu çaktırmadan, compression'u sezdirmeden sesi gayet güzel toparlıyor.

Reverbler gerçekten çok doğal, mikste hiç farkedilmeden ekstra derinlik sağlayabiliyorlar ki bana göre çok iyi bir şey bu.

İşin iyi tarafı adamlar library'yi genişletiyorlar sürekli, ufukta bir sürü yeni alet var.

Değerli büyüklerim ve değerli arkadaşlar,

Acoustik simulatar gitar pedallarını taklit eden plugin/ler arıyorum. Bu konuda bir kaç araştırma yapsamda herhangi bir bulguya rastlamadım. Konuyla ilgili bilgilendirilmek aydınlatılmak isterim, iyi çalışmalar diliyorum. Enobedience.

Caci bunun üzerinde duracağım. Fakat cümleyi yeniden toparlama ihtiyacı hissediyorum. Elektrik gitar için kullanabileceğim, Akustik gitar simülatorü arıyorum. Teşekkürler.

M_Tayfun' Alıntı:
Değerli büyüklerim ve değerli arkadaşlar,

Acoustik simulatar gitar pedallarını taklit eden plugin/ler arıyorum. Bu konuda bir kaç araştırma yapsamda herhangi bir bulguya rastlamadım. Konuyla ilgili bilgilendirilmek aydınlatılmak isterim, iyi çalışmalar diliyorum. Enobedience.
M_Tayfun,
Bildigim kadarıyla henüz adam akıllı işe yarayabilecek bir akustik gitar simulator programı yok (vsti ler hariç)
Fakat linkteki program belki merakını biraz giderebilir.

http://www.ijdata.com/bodilizer_demo.zip
http://www.ijdata.com/products.html

Zip dosyasındaki dosyaları kullandığın host programın vst klasörüne çıkart ve keyfine bak :)
(BodiLizer_demo.dll dosyası zip'in içindeki BodiLizer klasörünün dışında olmalı yoksa gitar presetleri gözükmez)

Not:program demo olarak 12 bit çözünürlükte çalışıyor.
Satın almak isterseniz fiyatı 40€

Kolay gelsin!

Bedava 'physical modelling' synthesizer'lari ariyorum, acaba bilen var mi? Neyi model ettigi cok onemli degil, hatta ne kadar garipse o kadar iyi :)

(Mac OSX)

rica etsem demo olmayan adobe audition 1.5 fullsürüm(crack içinde olan ) ses kayıt ve mix programını upload edebilirmiyiz ben site araştırdım ama bulamadım :( internette hep bulduklarım demo 30 günlük filan lütfen varsa paylaşın benimle acil ihtiyacım var ögrenmem lazım bu programı ilgi ve alakanızı bekliyorum şimdiden tşklerimi sunmak isterim. saygılar.

19) Sakın ha, ama SAKIN HA... bu forumda Korsan kayıt, yazılım, CD satışı, paylaşımı, değiştokuşu ve hatta önerisi ve savunması yapmaya kalkmayınız. Sebebi ne olursa olsun, hırsızlığa göz yumamayız, sempati de duyamayız. Ne zaman ki bakkaldan aldığımız ekmek peynir domates konserve bedava olur, belki o zaman müziğin yazılımın bedava olması fikrini kabul edebiliriz. O zamana kadar da korsan bizim için korsan olarak kalacaktır ve biz korsanların yanında olmak istemiyoruz. Bitti.

Çok araştırmışsın ama zahmet edip forum kurallarına bakmamışsın anlaşılan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri