Sonuç olarak bakarsan sert bir mesaj. Karşındaki senin ne amaçla yazdığını bilemeyebilir... Zaten ısrarla aynı şekilde devam eden birine de senin yazdığın tarzda bir cevap verilmesi uygundur...Hatta abartılabilir de.Benim düşüncemse ; insanoğlu bu sonuçta , herkes hata yapar kimse hatasız yaşamayı başaramaz. Hele ki ; özensiz yazıları umursamayan binlerce forum olması . ilk üye olanların çoğu ya bu kuralı algılayamıyor ya da yukarıdaki gibi inadına düzeltmiyor.Algılayamayanların bu durumda olmasını sağlayan temel faktörse ; forum kurallarına dikkat ediniz , yazımınıza ve de noktalamanıza özen gösteriniz diyen yöneticilerin bile bu kurala uymadığı binlerce forum ) O yüzden ben bu forumda birisi yazısına dikkat etmiyorsa , ilk önce uyarıyorum kibarca. Yine devam ederse tepkim senin gibi oluyor, daha olmadı ama ; böyle giderse bana da rastlar bir tane )
Mesela bu forumda çok okudum. Adam , ben ÖSS de Türkçeden full yaptım diyor. Bir bakıyorsun yazısına ilkokul seviyesi değil . Büyük ihtimalle bu adam , senin ve benim kadar Türkçe biliyor. Dediğim gibi bunun iki nedeni var ya algılayamıyor ya da inadına yapıyor... Laftan anlayabilense , ilk uyarıdan sonra yazımına dikkat ediyor... Neyse ,
Rastgele...