duende, sanırım düşünmediğin şey, bu düşündüğün şeyin daha önce düşünülmüş bir şey olup olmadığı
Tabii ki güzel olur Türkçe kılavuz ya da kaynak kitap olsa.
Olma mı? Biz anamızın karnından İngilizce bilerek doğmadık ki.
Kitap severiz biz de. Annemden miras kalan 1,5 ton kitabı sürüklerim ben bir ülkeden diğerine. "Kitap yazdım" demenin nasıl bir haz olabileceğini de tahmin ederim.
Da zor be kardeşim. Kitap yazmayı denedin mi şu ana kadar?
Ben müzik konusunda olmayan iki kitap yazmaya başladım son 10 yılda. İkisi de bitmedi. Çok zaman alan şeyler bunlar. Mükemmeliyetçi olmasan bile zor.
Bir de "word ya da pdf formatında paylaşılabileceği" demişsin, iş iyice "hayrat" ya da "zebil" şekline bürünmüş...
Sendeki hümanistlik uç noktalarda. Ben kendimi hümanist zannederdim, ama sen "aşmışsın
ağbi"
Bu forumda sadece ben, en az 30 tane yardım/yol gösterme mesajı yazmışımdır. Ama "Bu 30 mesajı düzenle, kitap formatına sok. Sonuçta kaç sayfa olduğu önemli değil" desen, onu yapması en az 1 haftamı alır. O bir haftada ben ne yer, ne içerim kardeşim? He? He?
Ayrıca bunlar "hazır içerik"... ya "baştan içerik yazma" durumu ne olacak? Ha?
Bir kalkış bu işe, ondan sonra hümanist olmayı dene.
Öyle oturup "Olsa ne iyi olur" şeklinde düşünmekle olmuyor. Düşündük yani.
Böyle yazıyorum diye de sana kızgın olduğumu falan zannetme. Düz yazıyorum. Gereksiz nezakete gerek yok yani. Konuşuyormuşum farzet, ve öyle oku. "Tartışma" yok yani, fikir alışverişi bu. Tek yönlü de olsa, öyle.
Not. Tarz, dilbilgisi ve görsel sakınmalar olmadan yazdığım bu mesajı en az 3 kere
editledim. Şimdi bir de kitap şekline sokulacak metinleri kaç kere
editleyeceğimi bir düşün.