Emre_Onbayraktar
Yeni üye
Amd 64 3500+
Asus a8n-sli anakart
3 x 1000mhz kingmax ram
300gb seagate sata hdd
yeni bir ek setup hazırladım... çeşitli bug ları giderdikten sonra, configurasyon sorunlarını da aştıktan sonra,
install yapabildim..ancak, New hardware found ibaresi çıkmadığı için konsol ile iletişim kuramıyor PC.
Plug N play de mi nerede sorun var çözemedim..
Biosta da prb yok..
Aynı firewire port a external firewire hd bağlıyorum görüyor.
Digi002 yi o external firewire kutuya taktığımda kutunun iletişimi de yok oluyor.
Tek başına 002 yi PC ye bağladığımda da hiç fonksiyon göstermiyor.
Ne menem bi bela ürünmüş bu Digi 002 ..
Bıktım resmen !
İnsan bir cihaz alınca rahat rahat çalışamayacak mı... Aldığın günden beri rezil rezil arızalar çıkarttı. Ha bire compele götürüp tamir ettirdim...
Bir aleti ya tam yapın piyasaya sunun... ya da bize işkence çektirmeyin. Onu disable et... burasını deselect yap... şurasını gıdıklamazsan olmaz... .. nedir lan bu !
2500 peşin verince herkesin yüzü gülüyor.
Bıktık hoca bıktık !
Muhtemelen 002 nin firewire portunda bir kelek var.... ya da ben yanlış bir şey yaptım... Daha önce 1,5 yıldır diğer bilgisayarda bu tarz bir sorun yapmadı.
Yani.. bir bunu yapmamıştı.. bunu da yaptı şimdi.
Biraz içimizi döktükten sonra... çözüm önerisi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum.
(ilker in başlığını inceledim)
Sağolun..varolun...
Asus a8n-sli anakart
3 x 1000mhz kingmax ram
300gb seagate sata hdd
yeni bir ek setup hazırladım... çeşitli bug ları giderdikten sonra, configurasyon sorunlarını da aştıktan sonra,
install yapabildim..ancak, New hardware found ibaresi çıkmadığı için konsol ile iletişim kuramıyor PC.
Plug N play de mi nerede sorun var çözemedim..
Biosta da prb yok..
Aynı firewire port a external firewire hd bağlıyorum görüyor.
Digi002 yi o external firewire kutuya taktığımda kutunun iletişimi de yok oluyor.
Tek başına 002 yi PC ye bağladığımda da hiç fonksiyon göstermiyor.
Ne menem bi bela ürünmüş bu Digi 002 ..
Bıktım resmen !
İnsan bir cihaz alınca rahat rahat çalışamayacak mı... Aldığın günden beri rezil rezil arızalar çıkarttı. Ha bire compele götürüp tamir ettirdim...
Bir aleti ya tam yapın piyasaya sunun... ya da bize işkence çektirmeyin. Onu disable et... burasını deselect yap... şurasını gıdıklamazsan olmaz... .. nedir lan bu !
2500 peşin verince herkesin yüzü gülüyor.
Bıktık hoca bıktık !
Muhtemelen 002 nin firewire portunda bir kelek var.... ya da ben yanlış bir şey yaptım... Daha önce 1,5 yıldır diğer bilgisayarda bu tarz bir sorun yapmadı.
Yani.. bir bunu yapmamıştı.. bunu da yaptı şimdi.
Biraz içimizi döktükten sonra... çözüm önerisi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum.
(ilker in başlığını inceledim)
Sağolun..varolun...