[Eski] Digidesign Xpand! Pro Tools için ücretsiz bir yazılım

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Xpand! ; Pro Tools için üretilmiş , içinde başarılı sesler olan ücretsiz bir yazılım. Tatminkar bir ses kütüphanesi yaratmışlar. Bunlara drum kit'ler ve loop'lar da dahil edilmiş ve kullanışlı bir program ortaya çıkmış. Ancak kullanabilmek için PT 7.0 sürümüne sahip olmalısınız. Upgrade paketi içinden Xpand'in kurulum cd'si çıkıyor. Kayıtlı kullanıcılar , Digidesign sitesinden de ücretsiz sipariş edebilirler. Ben yazılımı beğendim , PT kullanıcılarına tavsiye ederim. Kullananlar varsa yorumlarını merak ediyorum..

Because of the size of the software installer, Xpand! will not be available for download. The CD is available in the DigiStore

http://www.digidesign.com/news/details.cfm?story_id=4220

Benim anladığım kadarıyla, eve ücretsiz CD gönderiyorlar. Kargo masrafı size ait.

Fakat daha önceden Expand! (v1.0) sahibi olanlar, siteden upgrade edebiliyorlar yeni sürüme. (v1.0.1'e yani.)

Upgrade için: http://www.digidesign.com/download/xpand/

Dün digi002 aldım. Bunu da isteyeyim göndersinler. Güzel oldu...

Saygı, sevgi.

Onur

Not: Biraz açıklayıcı olması için yazdım.

Biz Music Production Toolkit aldık geçen hafta, onunla beraber 7.0 upgrade almak da gerekti ki 7.1'e yükseltebilelim, 7.0'ı download olarak satın aldık ve Xpand! onun içinde geldi. Bir 90MB download oldu ama güzel tabii.

M.

Bu Music Production Toolkit benim de aklımı çeliyor. 48 stereo kanal hoş olur. Bu pakette ''Hybrid'' adında bir synthesizer plug-in var merak ettiğim. Deneme şansın oldu mu Mahcem ?

Ben de Xpand!'i, Expand! yapmışım açıklayıcı olmak adına bu arada. Ona güldüm. Hehe. :D Hayır, gözümün önünde olmasa bari.

Teşekkür ederim. Üç ay katır gibi çalıştıktan sonra kendimi bununla ödüllendirip istifa ettim zaten. Muhasebe nedir yahu? En güzeli garsonluk... Kafa temiz kalıyor. Ne alaka şimdi. Pardon. Teşekkürler tekrar.

dreaministanbul' Alıntı:
Bu Music Production Toolkit benim de aklımı çeliyor. 48 stereo kanal hoş olur. Bu pakette ''Hybrid'' adında bir synthesizer plug-in var merak ettiğim. Deneme şansın oldu mu Mahcem ?

Birakin hibridi mibridi hocam :evil: Vermeyin paralari Digidesign'a :evil:
Aksama buraya yeni bir SynthMaster surumu koyacagim alin onu kullanin bedavaya.

Ben kuracağım. Nicedir merak ediyordum; ama uyuzluğumdan yükleyemedim. Hazır bilgisayar elden geçmişken kurmak istiyorum.

bulent biyikoglu' Alıntı:
Birakin hibridi mibridi hocam :evil: Vermeyin paralari Digidesign'a :evil:
Aksama buraya yeni bir SynthMaster surumu koyacagim alin onu kullanin bedavaya.

Malum , Digidesign bu Bülent , adamlar paranı almanın bir yolunu buluyor her seferinde. Hybrid'i para verip satın almam tek başına , paketin içine başka bir kaç plug-in ile beraber dahil etmişler. Paketin cazibesi benim için , 48 kanala upgrade imkanı. SynthMaster' bekliyorum heyecanla..

dreaministanbul' Alıntı:

Açıkçası Hybrid'i hiç denemedim, ben zaten fazla synth adamı değilim, anlamıyorum o işlerden. Eski usul, aklındaki sese yakın birşey bul, bam güm çıkar, audio'ya print et, kes biç yerine koy, o kadar. Hem synth deyince bizim Bülent var :)

MPT'yi işin açıkçası 32 mono track yetmediği için almak zorunda kaldık. Resmen manevra yapamaz olmuştuk programın içinde. Ha bire kanal inactive et, başkasını active et, kes biç diğerine aktar, onu inactive et, diğerini geri aç filan. Sefillik. Aslında programın standart olarak 48 gelmesi lazım ama Digidesign bu işte. Para para para!

Bu arada MPT 48 mono veya stereo kanal veriyor, dolayısı ile aslında 96 kanal çalışmak mümkün teorik olarak.

Pakedin içinden çıkan Trillium Labs TL Space Convolution Reverb ve Smack! compressor çok iyi ama. Onların yanında ayrıca DrumReplacer geliyor, her ne kadar Drumagog kadar iyi olmasa da iş görüyor, artı Beat Detective'in tam versiyonu. Bir de Broadband Noise Reduction koymuşlar ama o ne işime yarayacak bilmiyorum. Ben arşiv çalışması yapmıyorum ki? Neyse, o da geldi işte.

Şimdi bir harmonizer plug in lazım ama bakacağız artık.

M.

Fişidizayn'dan ucretsiz birsey gelmez. Onu kurunca, mutlaka sabit diskindeki birseyden besleniyordur o pluginimsi sey. Ne bileyim, dosyalarini yiyordur köşesinden falan.

Astarı yuzunden pahaliya patlar. Kaç kurtul derim ben.

Yok yok dosya falan kemirmiyor :wink: Benim hoşuma gidiyor, hoş ve kombine sesler elde edilebiliniyor. RTAS olmasındandır, işlemcimde coştukça coşuo

Mahcem' Alıntı:
Biz Music Production Toolkit aldık geçen hafta, onunla beraber 7.0 upgrade almak da gerekti ki 7.1'e yükseltebilelim, 7.0'ı download olarak satın aldık ve Xpand! onun içinde geldi. Bir 90MB download oldu ama güzel tabii.

M.

oooo mahcem abi 48 track`e upgrade ettiniz demek, hayirli olsun :)

pt le dunyasida son yillarda olan en buyuk kayda deger gelisme, $500. (the empire march starts playing) :)

Ya onu bırak da bana bir harmonizer plug-in öner İlter. Canına yandığım gidip Eventide alacağım yoksa, detone vokallerimi kapamanın başka yolu yok :twisted:

Harmonizer mi, pitch correction mu abisi?

Realtime hicbir cozum beni kesmiyor, pitch correction babinda. Autotune'dan nefret ederim.
Yamaha Pitch Fix'i sadece geri vokallere insert efekt olarak kullanirim (VST), ama lead vokallere dokundurtmam.

Yolla vokalleri, ben Melodyne edeyim onlari yav. Ciddi soyluyom. Cok ustasiyim, her gun kullaniyom :)

Turbocharge your pro-tools LE Exchange Program başlığı ile bu gün bir mail aldım.

Şöyle der:

Turbocharge Your Pro Tools System

The Music Production Toolkit makes it easy to expand the creative power of your Pro Tools LE or Pro Tools M-Powered system without spending a lot of money. The Toolkit includes:
Impressive set of plug-ins
Digidesign Hybrid synthesizer
TL Space Native Edition convolution reverb
Smack! LE compressor/limiter
SoundReplacer drum replacement tool
DINR LE intelligent noise reduction plug-in
Multi-track Beat Detective rhythm analysis and correction tool
Up to 48 mono or stereo tracks at up to 96 kHz
Pro Tools MP3 Option

Turbocharged Pro Tools LE Exchange Program
Get the most out of the Music Production Toolkit by upgrading your Pro Tools system.

Digidesign is currently offering a limited-time special program to exchange your legacy Pro Tools LE system for a brand new Digi 002 Factory, Digi 002 Rack, or Digi 002 Rack Factory system. In addition to a new interface, you’ll get the most recent version of Pro Tools LE 7 software, the Pro Tools Ignition Pack collection of creative applications, and a comprehensive set of Digidesign and Digidesign Developer Partner plug-ins.

And as part of the deal, you’ll receive the Music Production Toolkit at a tremendous discount!

Bu haberle bağlantılı bir şeyi Compel in sitesinde göremedim..
31 Ağustos tarihine kadar compelden bu konuda faydalanabilecekmiyiz

Selam
xpand i Digidesign kampanya dahilindemi veriyor yoksa herzaman alabilirmiyiz ve compel den alabilirmiyiz

Geri