dreaministanbul' Alıntı:
Bu Music Production Toolkit benim de aklımı çeliyor. 48 stereo kanal hoş olur. Bu pakette ''Hybrid'' adında bir synthesizer plug-in var merak ettiğim. Deneme şansın oldu mu Mahcem ?
Açıkçası Hybrid'i hiç denemedim, ben zaten fazla synth adamı değilim, anlamıyorum o işlerden. Eski usul, aklındaki sese yakın birşey bul, bam güm çıkar, audio'ya print et, kes biç yerine koy, o kadar. Hem synth deyince bizim Bülent var
MPT'yi işin açıkçası 32 mono track yetmediği için almak zorunda kaldık. Resmen manevra yapamaz olmuştuk programın içinde. Ha bire kanal inactive et, başkasını active et, kes biç diğerine aktar, onu inactive et, diğerini geri aç filan. Sefillik. Aslında programın standart olarak 48 gelmesi lazım ama Digidesign bu işte. Para para para!
Bu arada MPT 48 mono
veya stereo kanal veriyor, dolayısı ile aslında 96 kanal çalışmak mümkün teorik olarak.
Pakedin içinden çıkan Trillium Labs TL Space Convolution Reverb ve Smack! compressor çok iyi ama. Onların yanında ayrıca DrumReplacer geliyor, her ne kadar Drumagog kadar iyi olmasa da iş görüyor, artı Beat Detective'in tam versiyonu. Bir de Broadband Noise Reduction koymuşlar ama o ne işime yarayacak bilmiyorum. Ben arşiv çalışması yapmıyorum ki? Neyse, o da geldi işte.
Şimdi bir harmonizer plug in lazım ama bakacağız artık.
M.