joenisatriani' Alıntı:son bolum 20 saat sonra geliyor!!!
Heyecan doruktan :roll:
Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
joenisatriani' Alıntı:son bolum 20 saat sonra geliyor!!!
Keskeee!!!Dream_Gypsy' Alıntı:İster misiniz "bütün davulcu arkadaşlara teşekkür ederiz, biz Portnoy'la yeniden anlaştık" desinler![]()
Mahcem' Alıntı:Anladığım kadarıyla Portnoy geri dönmek istemiş ancak grubun diğer elemanları avukat üzerinden "zahmet etme" demişler.
Zaten gitarcı adam ilk videonun başında diyor ya, "it's heartbreaking, it's disappointing" diye.
M.
Dream_Gypsy' Alıntı:Evet bunları ben de okudum da, Portnoy galiba grubun bazı haklarına sahipmiş, tam detayları bilemiyorum. İstemeye istemeye de olsa zorunluluktan Portnoy'la devam edebilirler yani teoride.
yavuzy' Alıntı:Marco Minnemann dağıttı ortalığı, adam aynı zamanda süper pozitif... :lol:
Marco Paşa yakışır bu pozisyona... :aynen:
Mahcem' Alıntı:Ben işin açıkçası, bu kalibrede insanların bu şekilde bir karşılaştırmalı denemeye tâbi tutulup sonra bu şekilde dinleyiciye sunulmalarını hiç sevmedim.
Bu davulcular arasında kariyeri boyunca sadece davetle çalmış, hiç audition yapmak durumunda kalmamış insanlar var. Ve sadece grubun daveti üzerine bu audition'a katılmışlar.
Yani... Brezilyalı davulcu mesela. Adam bu audition'a katılabilmek için üç tane konser işini iptal ediyor, bir yığın vize zahmetine katlanıyor, kalkıyor New York'a gidiyor. Ne için? Videonun sonunda kendisine "aaa, bak Dream Theatre'ın müziği o kadar zor ki, çalamadı" dedirtmek için mi?
Bence bu müzisyenlerin böyle bir audition'a katılmayı kabul etmeleri hata.
M.