Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
ozgurcakici' Alıntı:Valla yakından görmedim ama değerlerine bakınca fena gözükmüyor.
Tabi 1250Watt RMS filan bunlar yalan. Evdeki müzik setinde de yazıyor 1250 Watt
Doğrusu 300Watt filandır.
hakankose' Alıntı:Ben farkındayım olayın aslında ama hiç kullanmadığım için yorum yapmak istemiyorum.Aslında bu ürünü profesyonel olarak birebir kullanan biri ile görüşsem iyi olacak.Yanlış anlamayın kullanıp tecrübe edinmediğim bir ürün ile ilgili asla yorum yapamıyorum.
Ama malesef çevremizdeki çoğu insan bu bilinçle olaylara yaklaşıyor.Aksine karşısındaki insanlarıda yanıltmış oluyor.
[kaynak: http://www.electrovoice.com/documents/ev/38110444.PDF, Sayfa:5 ]Under high signal conditions, the 120V
ZxA5 amplifier can draw 3 - 4 amps of current (2 amps at 240V).
Yuksek sinyal seviyelerinde,(yani tam gucte) 120V ile calisan ZxA5 hoparlorun amplifikatoru 3-4 amper akim cekebilir. (240V'ta bu 2 amperdir)
ozgurcakici' Alıntı:Peki ölçtünüz mü kaç watt'mış? 1250 mi?
Ayrıca siz sordunuz ben fikrimi söyledim 20 yıllık profesyonel bir kullanıcı olarak. O tip bir hoparlörden 1250 Watt ses çıkmaz. RMS balonları ile reklam taktiği olarak yazıyorlar kataloglara.
hakankose' Alıntı:hakankose' Alıntı:Ben farkındayım olayın aslında ama hiç kullanmadığım için yorum yapmak istemiyorum.Aslında bu ürünü profesyonel olarak birebir kullanan biri ile görüşsem iyi olacak.Yanlış anlamayın kullanıp tecrübe edinmediğim bir ürün ile ilgili asla yorum yapamıyorum.
Ama malesef çevremizdeki çoğu insan bu bilinçle olaylara yaklaşıyor.Aksine karşısındaki insanlarıda yanıltmış oluyor.
Yaklaşık 9 ay önce yukarıda belirttiğim bu mesajı yazmıştım.Elimden geldiğince araştırma yapmaya çalıştım.Özgür Bey, "Tabi 1250Watt RMS filan bunlar yalan. Evdeki müzik setinde de yazıyor 1250 Watt
Doğrusu 300Watt filandır." şeklinde yorum yapmıştı.Ama 9 ay içnde her yapılan yoruma inanılmayacağını anladım.Özür dilerim ama ben birebir kullanıcılardan yorum almayı daha çok tercih ediyorum.Kısaca Electro-Voice Liste fiyatı şuan 3038 olan bu aktif kabinin üzerine bir dünya markasına yakışmayacak yanlış değerleri asla yazmaz.
Sonuç olarak 1 hafta önce 4 adet EV ZXA5 aldım.Çok merak eden yanına Rms değeri 300watt olan bir aktif kabin koyar denemesini yapar.Size şunu söyleyebilirim; dehşet bir güce sahip ve aynı zamanda fark ettiğim bir sonuç ise; artan her dB'de sesin aynı kaliteyi bozmaması.Ayrıca Low ve High driverler içinde ayrı anfilerle beslenmekte ve ayrı ayrı limiter özelliğine sahipler.Ben çok memnunum isteyen gelip hem çayımı kahvemi içer, hemde görebilir ve dinleyebilir.
ALLFA_ng_n' Alıntı:hakankose' Alıntı:hakankose' Alıntı:Ben farkındayım olayın aslında ama hiç kullanmadığım için yorum yapmak istemiyorum.Aslında bu ürünü profesyonel olarak birebir kullanan biri ile görüşsem iyi olacak.Yanlış anlamayın kullanıp tecrübe edinmediğim bir ürün ile ilgili asla yorum yapamıyorum.
Yaklaşık 9 ay önce yukarıda belirttiğim bu mesajı yazmıştım.Elimden geldiğince araştırma yapmaya çalıştım.Özgür Bey, "Tabi 1250Watt RMS filan bunlar yalan. Evdeki müzik setinde de yazıyor 1250 Watt
Doğrusu 300Watt filandır." şeklinde yorum yapmıştı.Ama 9 ay içnde her yapılan yoruma inanılmayacağını anladım.Özür dilerim ama ben birebir kullanıcılardan yorum almayı daha çok tercih ediyorum.Kısaca Electro-Voice Liste fiyatı şuan 3038 olan bu aktif kabinin üzerine bir dünya markasına yakışmayacak yanlış değerleri asla yazmaz.
Sonuç olarak 1 hafta önce 4 adet EV ZXA5 aldım.Çok merak eden yanına Rms değeri 300watt olan bir aktif kabin koyar denemesini yapar.Size şunu söyleyebilirim; dehşet bir güce sahip ve aynı zamanda fark ettiğim bir sonuç ise; artan her dB'de sesin aynı kaliteyi bozmaması.Ayrıca Low ve High driverler içinde ayrı anfilerle beslenmekte ve ayrı ayrı limiter özelliğine sahipler.Ben çok memnunum isteyen gelip hem çayımı kahvemi içer, hemde görebilir ve dinleyebilir.
komik