[Eski] Free ; virüs programý

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BrN

Yeni üye
Elimdki virüs programlarýnýn süresi doldu, önerebileceðiniz bedava sistemi yormayan virüs programý varmý?

Yeni bir Windows kur, üzerinede NOD32'yi kur. Sistemi açtığın andaki boşta RAM kullanımı 130-140 MB civarı.. NOD32'nin çok performanslı bir anti-virüs olduğunu söyleyebilirim.

Ben biraz optimize ile Windows'umu şuan açılışta 125-130 MB RAM'le çalıştırıyorum. Taskbar'da ise; NOD32 + mouse yazılımım + ses kartımın launcher'ı var.

AntiVir Personal Edition Classic önerebilirim.

Hem ücretsiz hem bilgisayarı yormaz.
Korumasının da gayet iyi olduğunu düşünüyorum.
Yanına bir de Ad-Aware SE Pernonal , mis gibi.. :lol:
Bu kombinasyonla şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. :)

http://www.free-av.com/

Kesinlikle AVG Antivirus... İnanılmaz derecede güven verici. Ücretsiz. Her An güncelleştiriliyor. Windows 98 zamanından beri kullanıyorum bugüne kadar bir problem çıkarmadı... Tamamen deneyimlerime güvenerek diyorum ki: AVG ANTIVIRUS ;)

bir gün avg benim başıma öyle bir dert açtı ki

windows system klasörü içinde, ağ bağlantısını sağlayan dosyalardan birini karantinaya almış :eek: nete giremedim ya kaç gün :(

gerçi bu biraz da iyi birşey. virüslenmiş ise, direk silmiş işte :lol:

Bir ekleme de benden olsun...

NOD32'yi yıllardır tek geçerim ve hiç yüzümü kara çıkartmadı yanında da SpyBot yazılımını kullanırsan iyi bir koruma elde etmiş olursun. Üstelik ücretsiz.

AVG Antivirüs... Kesinlikle... Wİndows 98 zamanından beri kullanıyorum ve bilgisayarım hiç bir zaman virüs ya da tehlikeli programcıklar tarafından hasar görmedi...

yaklaşık 3 yıldır Kaspersky kullanıyorum ve mükemmel bir program bildiğim kadarıyla dünyanın en iyi antivürüs yazılımından biri

kesinlikle avast'ı tavsiye ederim, özellikle de "free" antivirüs programı istiyorsan.. zira "home" versiyonu lisanslı olarak veriyorlar sana ve gerçektende muhteşem bir program, dil destegi, email protection, virus engine'i... herşeyiyle gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir program..

http://www.avast.com

AVG, Norton, McAfee gibi hatri sayilir sayginliga sahip programlarin virus olarak gormedigi dosyalari avast virus olarak goruyor. Ornegin VNC (Bir tur desktop sharing programı) nin eski versiyonlarini bilgisayara kurdugunda McAfee hic bir sorun cikartmazken Avast programi calistirmaya kalkinca virus buldugunu saniyor. Ben yaklaşık 6 yıldır AVG kullaniyorum şimdiye kadar hiç virüs sorunu yaşamadım.

Arkadaşlar AVG Free' nin son sürümünü indiren var mı ? Yani 8.0 versiyonunu.

Ben indirdim kurdum ama sorun yaşadım. Durup dururken program hata moduna geçti. Kapatıp tekrar açayım dedim yine hata verdi. Sildim tekrar kurdum, gene aynı şeyler. Bende sildim 7.5' u kurdum tekrar.

Tavsiye etmiyorum yani. :)

8.0 ile maalesef felsefeyi değiştirmişler biraz. Hata konumuna geçmesi ise ufak bir bug gibi bir şey. Sistem ilk açıldığı zaman anında update etmeye çalışıyor ancak o sırada bağlantı hizmeti daha çalışmaya başlamamışsa (net yoksa) o anda hata veriyor, daha sonra net gelse bile ünlemi kaldırmıyor. koruma olarak hala çok iyi ancak eski basit tasarımı ve kullanıcı dostluğu bir de ücretsiz oluşu, cıvıtılmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri