Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
BeatMaster' Alıntı:AVG ve Avira kullanıyorum birinden kaçsa birinden kaçamıyor ama bir problemim var başlık açmak istemedim. Anlatayım;
Normalde stüdyoda duran ofis pc sinde virüs var yada her ne ise trojan filan adı da "spoolsv" normalde o ofis pc sinde flash disk imi kullanıp eve getirdiğimde avira "spoolsv" yi siliyordu avg de "autorun" diye bir zararlıyı siliyordu. Ama geçen farkettim ki nasıl girdiğinide bilmiyorum ama girmiş windows görev yöneticisinden işlemlerde görüyorum ordan sonlandırıyorum gidip windows/system32 klasörünün içinden siliyorum ama tekrar geliyor yenile yapınca ve işin garip kısmı avira ve avg dışardan bu virüsü görüp siliyor ama pc nin içindekini görmüyor bile.
ilterocktive' Alıntı:Pencereleri açık mı unuttunuz, ne yaptınız?
Bende Mac yok anacığımSe7enty' Alıntı:...Benim senin gibi MAcler'im, Pc'lerim olmadığı için kendimce çözüm benimkisi...
Tabii bu "internet" ve "diğer muhabbetler"den kasıt ne tam olarak bilemiyorum ama, adam gibi kullanıldığı sürece bilgisayarına virüs/spyware girmesi artık pek mümkün değil.Se7enty' Alıntı:...İnternet ve diğer muhabbetler için Ubuntu,..
Anladım örnek verdiğini de, yine de bana anlamsız geliyor bu yöntem.Se7enty' Alıntı:...Ben sadece örnek verdim, yabancı bi şey takacağım zaman ilk Ubuntu ile kontrol ediyorum diye![]()