korsan rudess
Yeni üye
Merhabalar. Ufak ufak cihazı çözmemle birlikte kendi çapımda kayıt işlemlerine de hız verdim. Ancak sorunum şu ki 4/4'lük ölçü haricindeki ölçülerde sequencer bir süre sonra 4/4'e geri dönüyor. Dün misal 9/16'lık bir ölçü ile kayıt yapmaya çalıştım, 20'nci vuruştan sonra kayıt esnasında otomatik olarak 4/4'e geri döndü. Ne yapmam lazım, nerede hata yapıyorum? Hatta bu sorundan sonra ilk 15-20 tuş çalışmıyor klavyede.
Bir de IFX routing ile seslere efekt gönderemiyorum seq. modundayken. Acaba cihaz kayıt esnasında kasılmasın diye mi bu özellik aktif olamıyor? Ya da ben M50'den çok mu şey bekliyorum
Parçaları bilgisayara kaydedip üstünde rahatlıkla oynama yapabilmem için hangi bağlantılar yeterli gelir ve acemi biri için hangi programı önerirsiniz? Bu denli ciddi kayıt işine girişmemiştim şimdiye kadar, sorum saçma olmuş olabilir; affola.
Bir de IFX routing ile seslere efekt gönderemiyorum seq. modundayken. Acaba cihaz kayıt esnasında kasılmasın diye mi bu özellik aktif olamıyor? Ya da ben M50'den çok mu şey bekliyorum
Parçaları bilgisayara kaydedip üstünde rahatlıkla oynama yapabilmem için hangi bağlantılar yeterli gelir ve acemi biri için hangi programı önerirsiniz? Bu denli ciddi kayıt işine girişmemiştim şimdiye kadar, sorum saçma olmuş olabilir; affola.