[Eski] Müzisyen aranıyor

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Yardım Kampanyası gibi oldu :eek: hoş bir ortam işte ben buna birlikten güç doğar derim. Arkadaş belkide bir ilk deniyor Çok az bütçeyle Oscarlık film nasıl çıkartılır görsünler gibisinden 8) şaka bir yana dünya hali her iş olabilir belkide iptal etmiştir projeyi kim bilir belkide herşeyi geride bırakıp yeni bir sayfa açmıştır. Benim tanıdığım bir arkadaşım vardı müzik için kalkar yer içer yatardı sanki, bir gün bir söz söyledi ne oluyoruz lan oldum :!:

Bir gün kalktığımda kendime çok uzak olacağım. Gerek yok artık :roll:

sevgiyle kalın :arrow:

rumuz: Ma mamama mi mimimi mikrofon şov "Mc MidiKlavye" :D

olan olmuş bence.. ama hazır böyle bir ekip oluştu, bu ekibin hatırına birisi bi kısa film çeksin :wink:

Böyle bir forum aslında birlikte çalışabilse kısa değil uzun metrajlı film bile çeker de insanoğlunun sosyalleşmek konusunda ezelden beri gelen sorunları var :).

Aslında ortak bir senaryo hazırlayıp, sonra toplanıp kısa metrajlı film çekebiliriz. Rezervuar Köpekleri'ni referans alarak, "illa çok bütçe olması gerekmiyor" tezini savunuruz hatta. :p

Heyecanlı olurdu yahu. Bu konuda hevesli olan var mı aramızda? :)

Merhaba! :)

Çok acayip bir raslantı sonucu (iyiki mailimi yazmışım o mesajda) buraya "tekrar" döndüm! :) Bütün yazılanları okuyunca çok sevindim.

Herkese (çok geç te olsa) teker teker ilgilerinden ve yardıma amade olmalarından çok çok teşekkür ederim.

2005 yılında o mesajı bıraktıktan sonra buraya hiç dönmemişim çünkü ya asıl mailim ile buraya kayıt olmamışım veya forum beni yeni gelen mesajlardan hiç haberdar etmemiş.

Nitekim evet Lise de bitti, yaşım da değişti, ve fakat film(ler) de çekildi.. :)
Şuanda Yıldız Teknik Üniversitesinde , Video bölümünde (ben sinema bölümü olarak kabul ediyorum) 3. senem. İlk mesajda hangi film için hazırlanıyordum bilmiyorum ama muhtemelen ilk filmim olacak "son" içindi.

Filmi buradan izleyebilirsiniz sonunda :)
http://vimeo.com/3044747

Daha sonradan da bunu çektim:
http://www.dailymotion.com/video/x68t0j ... shortfilms

İnternete yüklemediğim başka 1-2 kısa film daha var da en son olarak ta şuan var diyebilirim:
http://vimeo.com/2775258

Ve evet hala sevabına iş yapan insalar ile çalışıyorum! :) Şimdiye kadar tüm müzikleri çok sevgili dostum Nazım Çınar üretti. Buradan kendisine teşekkür etmek borcum.

Şu an üstünde çalıştığım ve artık bir "üst basamak" olmasına gayret ettiğim başka bir kurmaca bilim kurgu kısa metraj projem var. (umarım onu da 4 sene sonra ekliyor olmam!:)) Henüz spesifik bir ihtiyaç görünmüyor ama eskisi gibi her türlü yardıma açığım! :)

Proje ile ilgili gelişmeleri bu sefer burada yazacağım... :)

Tekrar tüm cevaplayanlara gönülden teşekkür ederim.

Saygılar.

Merhabalar,

Güzel haberlerinizi duymak çok güzel, ancak forumda mükerrer kullanıcı hesabı kullanmak yasaktır. Bu mesajınızı lütfen kopyalayın ve eski hesabınızı kullanarak tekrar gönderin. Yeni açtığınız kullanıcı hesabı silinecektir.

M.

Mahcem' Alıntı:
Merhabalar,

Güzel haberlerinizi duymak çok güzel, ancak forumda mükerrer kullanıcı hesabı kullanmak yasaktır. Bu mesajınızı lütfen kopyalayın ve eski hesabınızı kullanarak tekrar gönderin. Yeni açtığınız kullanıcı hesabı silinecektir.

M.

Ne yazık ki eskisine giremedim. Şifre de sıfırlanmıyor çünkü mail farklı. (gmail değil, heralde eski mynet hesabı) O yüzden zaten yani bir hesap açmak zorunda kaldım.

Geri