arranger23
Yeni üye
öncelikle tüm arkadaşlara selam demek istiyorum bu site ve sizler sayesinde çok şey öğrendim öğrenmeyede devam edeceğim bu mbox2 konusu ile ilgili yorumları okudum ama net bir fikrim olmadı malesef şimdi benim sorum danışmak istediğim konu ya gelecek olursak;
AMD ATHLON 64 S939 3800+X2 DUAL CORE
EPOX AMD 9NPA ULTRA NFORCE4 DUAL 400 DDR SATA R
400 MHZ KINGSTON PC 3200 1GB+1GB TOPLAM 2 GB RAM
300+300:600 GB SEAGATE 7200 SATA NCQ
500 W AOPEN BİG TOWER 4 FANLI BİR KASA
Böyle bir sistem kurdum daha çiçeği burnunda sanırım bayağı sağlam bişey oldu.şimdi bu sisteme ya bir m audio+m powered yada mbox2 almayı düşünüyorum almamda gerek çünkü ses kartım yok şuan çalışamıyorum en fazla bir hafta içinde compelden gidip alacağım sizce hangisini tercih etmeliyim.
bir diğer sorumda ben yine aranjelerimi cubase de yapacağım sadece mix için protools kullanacağım birde merakım var öğrenmek için tabiki.
eğer mbox2 alırsam bu ses kartıyla beraber cubase sx de sorunsuz çalışırmı ve aynı pcde hem cubase hem protools kullanılırmı.yardımcı olur beni aydınlatırsanız sevinirim iyi çalışmalar herkese teşekkürler.
AMD ATHLON 64 S939 3800+X2 DUAL CORE
EPOX AMD 9NPA ULTRA NFORCE4 DUAL 400 DDR SATA R
400 MHZ KINGSTON PC 3200 1GB+1GB TOPLAM 2 GB RAM
300+300:600 GB SEAGATE 7200 SATA NCQ
500 W AOPEN BİG TOWER 4 FANLI BİR KASA
Böyle bir sistem kurdum daha çiçeği burnunda sanırım bayağı sağlam bişey oldu.şimdi bu sisteme ya bir m audio+m powered yada mbox2 almayı düşünüyorum almamda gerek çünkü ses kartım yok şuan çalışamıyorum en fazla bir hafta içinde compelden gidip alacağım sizce hangisini tercih etmeliyim.
bir diğer sorumda ben yine aranjelerimi cubase de yapacağım sadece mix için protools kullanacağım birde merakım var öğrenmek için tabiki.
eğer mbox2 alırsam bu ses kartıyla beraber cubase sx de sorunsuz çalışırmı ve aynı pcde hem cubase hem protools kullanılırmı.yardımcı olur beni aydınlatırsanız sevinirim iyi çalışmalar herkese teşekkürler.