tolgaceken
Yeni üye
LeventUslu' Alıntı:tolgaceken' Alıntı:Levent, "...10 bin lira hatta daha fazlası..." derken "bu rakamlar bizi aşar" anlamında söylemiştim.
Şimdilik almayı düşündüğüm malzemeler ise onemusic'in belirttiği gibi anfili bir mixer, koro için uygun fiyatlı kondanser mikrofonlar, gitarları mikrofonlayabilmek için 5-6 adet dinamik mikrofon, mikrofon ve nota sehpaları, gitar ayaklıkları ve kablolardan ibaret. Bu işler için de sanırım en fazla 2500 lira civarı bir bütçeden söz edebilirim, bunlar için bile ucu ucuna yetecek bir bütçe yani.
Sen önce maksimum 2500 TL var. Hem açıkhava, hem spor salonu, hem seminer salonuna ses sitemi kurmak istiyorum deseydin daha çabuk sonuca ulaşırdık.
Sen Aslan markaya devam. 100 liraya mikrofon bulamazsın. 1000 TL ye de 16 kanal power mikser çok zor görünüyor. Kolay gelsin.
Levent, bu mesajındaki ifadelerinden rahatsız oldum.
Konuyu, amacı, durumu gözardı edip yazılan, yardımcı olmayı bırak hafiften kafa bulan bir hali var bu mesajın.
Bir de yukarıdaki mesajımın şu bölümünü okumamışsın sanırım, yoksa az çok neye bozulduğumu anlardın.
tolgaceken' Alıntı:Bir şeyi belirtme ihtiyacım var arkadaşlar; satın almaya çalıştığımız bu sistemi M.J. konseri için değil, lise organizasyonları için kullanmayı düşünüyoruz. Çok yüksek beklentiler de yok haliyle, elimizden gelenin, cebimizdekinin alabileceğinin en iyisini alma gayreti içindeyiz. 2000-2500 lira gibi meblalar, varoşun da varoşunda bir okulun kasasından ha deyince çıkmayan, çıkınca da sevinilen bir para. Yorumlarınızda ve tavsiyelerinizde bunu gözönünde bulundurmanızı rica edeceğim.