ibrahimm42
Yeni üye
Merhaba Sayın abilerim biliyorsunuzki 9 temmuz 2007 tarihinde Shakira İstanbul Kuruçeşme Arena da bir konser verdi ve bu konser için yanılmıyorsam memleketinden özel bir uçakla teknik altyapısını getirdi.
(TABİ BEN SADECE İNTERNET YOLUYLA TAKİP EDEBİLDİM)Sizlere sormak istediğim;getirdikleri malzemenin ne gibi bir özelliği var?
Yani daha mı uçuz bir fiyata geldiler ya da daha mı teçrübeliler :?: vs
Çünki
böyle bir sistemi Staras,Playback vb türk firmalarınında pakala en iyi biçimde kurabileceklerini ve Türkiyedeki Tonmaister ların hakkını vererek bu işi bitireceklerini düşünüyorum.Birde bu sistemin biraz detaylı şekilde listesini istiyorum sizlerden.Bu konuda bilgisi ve tecrübeleri olan abilerimden bu konuya açıklık getirmelerini rica ediyorum :!:
Şimdiden hepinize teşekkür ederim SAYGILARIMLA...
(TABİ BEN SADECE İNTERNET YOLUYLA TAKİP EDEBİLDİM)Sizlere sormak istediğim;getirdikleri malzemenin ne gibi bir özelliği var?
Yani daha mı uçuz bir fiyata geldiler ya da daha mı teçrübeliler :?: vs
Çünki
böyle bir sistemi Staras,Playback vb türk firmalarınında pakala en iyi biçimde kurabileceklerini ve Türkiyedeki Tonmaister ların hakkını vererek bu işi bitireceklerini düşünüyorum.Birde bu sistemin biraz detaylı şekilde listesini istiyorum sizlerden.Bu konuda bilgisi ve tecrübeleri olan abilerimden bu konuya açıklık getirmelerini rica ediyorum :!:
Şimdiden hepinize teşekkür ederim SAYGILARIMLA...