Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
SoundTeknik' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar..
Geçen Seneden Beri Bu konu Piyasada konusuluyor.. Bende bir kaç Araştırma yapyım hiçde öyle iç açıcı bir durum yok ortada..
Olay Şudur.AZERBAYCAN- Haberidir.
SHURE-SM58'in Dünya Çapında Uretim aşamaları var yanı söyleki ''SHURE'' Üreten Fİrma Uretim MAliyetini Düşürmek için DUnya Ulkelkerine Üretim Fason Fiyatları Veriyor BUnlardan biride ''AZERBAYCAN'' Azerbaycan'da SHURE-SM58 Üretimi Başlıyor. Ve TEknoloji olarak USA' Teknolojisini yakalayamadıkları için Hem Maliyet Düşüyor Hemde Kalite & Teknik Dusuyor Mejburen. Piyasada SAhte SM58 Die DOlaşan Mallar Veyatta Konuşulan SM58Mic'Ler ASlında AZERBAYCAN'dır!! YAnı Aslında ortada Kaçak mal yokSHURE Ureten firma AZERBAYCAN da bir electronik firmasıyla anlasıyor Ve uretime başlıyor olay bu Damga gene SHURE ama Olay SU ki Aralarında Hem SOUND' Hemde Teknik Aksamalar oluyor :shock: Bizzat Kontrolumden geçti..
Şimdi Gelelim SHURE SM58 USA Daki Firmasından Çıkan SM58 Modeline Ve AZERBAYCAN'dan Çıkan SM58 Modeline..
USA'da uretilen SHURE-SM58 Modelinin başkısmını açarsanız yanı KABSÜLÜ! Dİyaframını DOkundunuz Zaman Bir yayasistemiyle şeffaflık yanı Oynama GöreceksinizBu USA Uretimi VE Birde USa URetimde Mİcrafonun SHURE-SM58 Yazısı yazan yerde YAzılardan anlaya bilirsiniz..
GELELİM AZERBAYCAN TEKNOLOJİSİNE..
Şimdi Azerbaycanda Uretilen SHURE-SM58'in ise kapsülünü açtımız zaman USA uretimindeki yanı gerçek dedimiz SM58 Deki Yaysistemi yokdur Ve yazıKarakderi biraz değişikdir.. Birazda Sound Farkı vardır....
Yani aslında ortada ''KAÇAK,KORSAN'' die birşey yok ama biraz teknik sorunlar var :lol: Bİrazcıkda fiyat Farkı var![]()
FİYATI FARKI.
USA-SHURE-SM58-245$
AZERBAYCAN-SHURE-SM58-95$![]()
Umarım YArdımcı olabilmişimdir..
Yanlışlarımı duzeltiniz ustadlarım...
selamgrego' Alıntı:TuncaEskiyerli, Amerika ile zaten karsilastirman biraz mantiksiz.Orada uretilen birsey orada tabi ki ucuz olacaktir. (Dubai konusunda bir bilgim yok.) Nereden alisveris yapiyorsun hic bilmiyorum ama hic 130-140$ dan fazla para vermedim SM58 e. Eger ki internetten fiyatlari arastirayim ona gore fiyat soyleyeyim diye dusunduysen yanlisin var.