Sonunda "Abi'den kalma SX3"üme elveda dedim, Cubase 5 aldım. Çok mutlu idim, ta ki kurulumdan sonra Cubase'i açıp beraberinde gelen plug-inleri göremeyinceye, daha sonra da gitarımı bağlayıp Amplitube Metal'i açmaya çalıştığımda programın :
"Cubase5.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
İşiniz yarım kaldıysa, üzerinde çalıştığınız bilgiler kaybolmuş olabilir.
Bu hatayla ilgili daha fazla bilgi için, burayı tıklatın."
şeklinde bir uyarı vermesi ile bu mutluluğum bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekti :!:
Sx3'ü silmeden yükledim, onun bir ilgisi olmuş olabilir mi? Ya da benim başka bir hatamdan kaynaklı birşey?
O kadar hevesten sonra böyle bir sıkıntıyla karşılaşınca çöktüm resmen.. Cubase'i açıyorum, new project ve çat! Crash yiyorum.
Şimdiden teşekkürler, müzikli günler.
Bora
"Cubase5.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
İşiniz yarım kaldıysa, üzerinde çalıştığınız bilgiler kaybolmuş olabilir.
Bu hatayla ilgili daha fazla bilgi için, burayı tıklatın."
şeklinde bir uyarı vermesi ile bu mutluluğum bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekti :!:
Sx3'ü silmeden yükledim, onun bir ilgisi olmuş olabilir mi? Ya da benim başka bir hatamdan kaynaklı birşey?
O kadar hevesten sonra böyle bir sıkıntıyla karşılaşınca çöktüm resmen.. Cubase'i açıyorum, new project ve çat! Crash yiyorum.
Şimdiden teşekkürler, müzikli günler.
Bora